Over PART Techniek

PART Techniek helpt hoogopgeleide technici (MBO+, HBO- en WO-niveau) aan een uitdagende baan of een passend project als ZZP-er. 

  • Wij combineren gedegen offline-recruitment met online vacaturemarketing en arbeidsmarktcommunicatie.

  • Onze doeltreffende, in eigen beheer ontwikkelde, QPHT-methode zorgt ervoor dat we efficiënt, zowel voor opdrachtgever als werkzoekende, dé speld in de hooiberg vinden.

  • Onze vacaturetechnologen combineren systematisch innovatieve en creatieve middelen om vacatures te vervullen. Dit doen zij door ‘gereedschap’ in te zetten dat zij bij zich dragen in de PART Techniek Vacaturekit.

  • De inrichting van onze organisatie is (kosten)efficiënt, transparant en uiterst resultaatgericht. Onze medewerkers werken vanuit hun kracht en focussen zich op waar ze goed in zijn. Ze kenmerken zich door nuchterheid, een open en eerlijke manier van communiceren en bovenal de gedrevenheid om werkgevers en werknemers duurzaam met elkaar te verbinden.

  • Per vacature maakt PART Techniek een ‘plan de campagne’. Alle campagnes hebben verschillende tijdslijnen, tussentijdse meetmethodes en ingezette middelen. We hebben de PART Techniek Vacaturekit, die al deze middelen bevat.

  • Wij investeren in persoonlijke en inhoudelijke ontwikkeling van medewerkers, nemen hierin initiatief en verantwoordelijkheid. Wij maken deel uit van ambities; organisatorisch en persoonlijk!

  • We zeggen ‘nee’, als een opdracht niet binnen onze kwaliteiten ligt. Dan schakelen wij desgewenst andere partijen in. Het gezamenlijke belang staat hierbij voorop.

‘Je kunt niet het nieuwe krijgen op
de oude manier’

Part persoonlijke ontwikkeling vacatures

Certificaten

Contactgegevens

✆ 058 833 0001
✉ info@parttechniek.nl
@ www.parttechniek.nl

De Finnen 10
9001 XW Grou

Social Media