058 833 0001 info@parttechniek.nl

1e productiemonteur processing – Bolsward

Introductie

Help jij onze opdrachtgever bij het verhelpen van storingen en het plegen van preventief onderhoud aan haar productiemachines?

Functie

  • Het onderhouden en verbeteren van de apparatuur in de proces-afdeling zoals autoclaven, stoomketels, compressoren, koelwaterinstallatie, stikstofvoorziening en koelinstallaties;
  • Het lokaliseren en verhelpen van storingen op mechanisch, elektrotechnisch, besturingstechnisch, pneumatisch en hydraulisch gebied;
  • Uitvoeren van inspecties en controle rondes, deelnemen aan projecten;
  • Uitvoeren van revisiewerk aan productie lijnen in de blikfabriek, proces- en vulverpakkingsafdeling.


Functie-eisen

  • Een afgeronde MBO4 Mechatronica opleiding richting aangevuld met cursussen op het gebied van hydrauliek, pneumatiek, electro- en besturingstechniek;
  • Minimaal circa 5 jaar relevante ervaring;
  • Bereidheid tot het volgen van aanvullende trainingen en opleidingen;
  • Bereidheid tot het werken in consignatie en ploegendiensten waaronder nachtdiensten.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden naar de functie van ‘Process Engineer’ van Part Techniek, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.

Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar.

Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.


[cx_apply_button]

GEEF JE carrière

EEN BOOST 

Aan de slag

Door het combineren van onze marktkennis en het doorgronden van jouw ambities in de technische sector weten wij dé uitdaging voor jou te vinden die jouw werkgeluk boost!