058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Voor onze opdrachtgever die diverse types vorkenverstellers, kantelaars en klemsystemen ontwerpt, engineert en produceert, zijn we op zoek naar een 3D Engineer met affiniteit voor de maakindustrie! Wil jij mee groeien met dit zeer ambitieuze bedrijf?


Functie

Als Engineer ben je verantwoordelijk voor het gedetailleerd uitwerken van voorzetapparatuur voor heftrucks. Dit zijn klantspecifieke producten waarbij je met Inventor het constructieve gedeelte en de hydrauliek in de producten uitwerkt. Indien nodig maak je sterkte berekeningen met behulp van EEM. Zodra je ontwerp is goedgekeurd, zet je deze om naar werktekeningen voor de productieafdeling. Gedurende het productieproces ben jij het aanspreekpunt voor de deze afdeling.

Met behulp van het ERP pakket genereer je daarnaast ook stuklijsten.


Functie eisen

  • Je beschikt over een afgeronde MBO/HBO opleiding richting Werktuigbouwkunde;
  • Als Engineer/werkvoorbereider heb je ervaring met Inventor of een soortgelijke 3D- CAD programma;
  • Je hebt affiniteit met de machinebouw of maakindustrie.


Aanbod

  • Een uitstekend salaris conform de CAO voor de Metaal en Techniek;
  • Goede persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden en een opleidingsbudget van Part Techniek voor in ieder geval €2500,- per jaar zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen;
  • Een contract via Part Techniek of rechtstreeks via werkgever, de intentie is heel duidelijk om tot een vast dienstverband te komen.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar.

Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.