058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Ben jij als 3D modelleur graag onmisbaar door met jouw, gedrevenheid en verantwoordelijkheidsgevoel er voor te zorgen dat ieder 3D model (in Revit) van topkwaliteit is? En wil je daarnaast meegroeien in de integratie van BIM en Systems Engineering? Reageer dan nu op de vacature van 3D Modelleur bij Part Techniek.


Organisatie

De opdrachtgever van Part Techniek helpt haar klanten met oplossingen voor complexe energievraagstukken. Bijvoorbeeld bij de ontwikkeling van intelligente netten, het aansluiten van windparken onshore en offshore of het ontwerpen van reinigingsinstallaties voor biogas. Ze bieden een totaaloplossing; van consultancy tot ontwerp & onderhoud.


Functie

In deze afwisselende en uitdagende baan;

 • Maak jij 3D modellen voor nieuw te renoveren of uit te breiden installaties met Revit.
 • Stel je modellen op, en breid je bestaande modellen uit, door slim gebruik te maken van BIM-tools (zoals beschikbare data zoals puntenwolken).
 • Genereer jij 2D-tekenningen uit het model en de BIM extracten zodat deze uitgewisseld kunnen worden met andere disciplines en partijen,
 • Bouw jij in samenwerking met het ontwerpteam modellen van begin tot eind,
 • Geef jij invulling aan de te ontwikkelen modellenbibliotheek,
 • Werk jij actief mee aan de uitrol en implementatie van de BIM-systematiek.


Functie-eisen

 • Ben jij in het bezit van een MBO / HBO opleiding richting Civiele Techniek, Elektrotechniek of Werktuigbouwkunde.
 • Heb je aantoonbare ervaring met Revit, maar ook Civil3D en Navisworks.
 • Heb je ervaring in een vergelijkbare functie en
 • ben je in staat om input te leveren aan het opzetten van het BIM proces?


Wacht dan niet langer, en informeer bij PartTechniek!


Aanbod

Voor deze leuke en uitdagende functie mag je verwachten;

 • Zeer goede primaire en secundaire voorwaarden,
 • Goede mogelijkheden van cursussen, opleidingen en carrièremogelijkheden,
 • Flexibel werken (qua thuis / op locatie werken en qua begin- en eindtijd.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd de vacature van 3D Modelleur wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking met onze opdrachtgever. Je kunt dan de fabriek bezoeken en kennismaken met het bedrijf en eventueel toekomstige collega’s. En natuurlijk de techniek van dichtbij bekijken.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een bredere keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden!


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar.


Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.