058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Ben jij technisch ingesteld en zoek jij een bedrijf dat jou intern wil opleiden tot Monteur? Werkervaring als Monteur is zeker geen eis! Leergierigheid en technisch inzicht is wel gewenst. Ook dien je minimaal te beschikken over MBO- denkniveau. Part Techniek brengt je graag in contact met een topwerkgever waar jij je verder kunt gaan ontwikkelen als Monteur.


Organisatie

Werken bij een opdrachtgever van Part Techniek geeft jou veel zekerheid voor de toekomst. De sfeer is collegiaal. De bedrijven met wie Part Techniek samenwerkt hebben alles tot in de puntjes geregeld.Na een inwerkperiode start je met een interne opleiding. Bevalt het goed van beide kanten en rond je de opleiding positief af? Dan krijg je op termijn een dienstverband aangeboden rechtstreeks bij het bedrijf en ga je een mooie toekomst tegemoet!


Functie

Heb je al ervaring of ben je bijna klaar met je school? Dan is dit een mooie kans om je te ontwikkelen tot een allround vakman. Je zult op meerdere afdelingen en functies binnen een bedrijf worden ingezet en je ontvangt (werkplek)gerichte opleidingen. In deze functie combineer je kennis en ervaring met ambitie en bepaal je in overleg wat je volgende carrièrestap wordt.


Samen met je collega’s ben je in deze allround functie verantwoordelijk voor het opbouwen en aansluiten van installaties, machines instellen en signaleren en verhelpen van storingen / kwaliteitsafwijkingen.


Functie-eisen

  • Technische interesse en bij voorkeur (proces) technische stage- of werkervaring;
  • Je hebt MBO- denkniveau en beschikt bij voorkeur over een technisch diploma op minimaal MBO-2 niveau;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en je werkt graag samen;
  • Je bent een proactief persoon, je steekt graag je handen uit de mouwen.


Aanbod

Waarom wil je dit niet missen?


  • Je krijgt goede opleiding- en ontwikkelingsmogelijkheden, en daarbij een goed salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Je werkt in een no-nonsense bedrijfscultuur met ruimte voor eigen initiatief en ontplooiingskansen;
  • Bij gebleken geschiktheid krijg je een vast dienstverband.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.