058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Heb jij de technische kennis om gemakkelijk problemen op te kunnen sporen? Ben jij in staat om logische en technische verbanden te kunnen leggen? Ben jij de technische allrounder met een klantgerichte houding naar wie wij op zoek zijn?


Organisatie

De opdrachtgever van Part Techniek is een innovatief bedrijf dat aan de vooravond van grote groei staat. Voor haar zoekt Part techniek mensen die net dat stapje extra willen zetten. Die ervan houden om de uitdaging aan te gaan de groei in goede banen te leiden, pro-actief potentiële problemen ‘tackelen’ maar die vooral zin hebben om er vol voor te gaan.


Functie

Als After Sales Engineer bij onze opdrachtgever zul je je bezig houden met het servicen van haar unieke product. Jij bent het aanspreekpunt voor de klant. Hierbij gaat het vooral om het verhelpen en het opsporen van de oorzaak van storingen. Het gaat om zowel mechanische als software gerelateerde (soms ingewikkelde) storingen. Aangezien het een uniek product betreft zul je een specifieke training krijgen van de engineers, zodat je snel de techniek leert kennen.


Naast het rechtstreeks contact met de klant (consumenten en zakelijke markt) onderhoud je ook contacten met het servicenetwerk (eind dit jaar 100 locaties). Het maken van service manuals is een belangrijke taak om te zorgen dat het merk van onze opdrachtgever een kwalitatief hoog niveau service kan leveren. Intern sla jij de brug tussen het Sales & Marketing team en het Product Development team van engineers. Technische klantvragen vanuit Customer Support moet je tijdig en nauwkeurig schriftelijk kunnen beantwoorden.


Functie-eisen

 • Je moet veel technische vakkennis hebben voor deze functie en makkelijk problemen op kunnen sporen, waarbij je in staat bent om logische en technische verbanden te kunnen leggen. Je bent een technische allrounder met een klantgerichte houding en een hoge mate van zelfstandigheid. Je houdt van aanpakken;
 • Minimaal een afgeronde MBO opleiding in de richting autotechniek of vergelijkbare richting;
 • Minimaal 1 – 3 jaar relevante werkervaring in een technische branche;
 • Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels;
 • MS vaardigheden (minimaal Word en Excel);
 • Ervaring met elektronica is vereist.


Aanbod

 • Een uitdagende en zelfstandige functie binnen een ambitieus en sterk groeiende organisatie;
 • 38-urige werkweek;
 • Marktconform salaris afhankelijk van je ervaring en achtergrond;
 • Veel eigen verantwoordelijkheid waarin je de kans krijgt om jezelf breed te ontwikkelen;
 • Gelijk een vaste baan bij de opdrachtgever van Part Techniek;
 • Goede persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden, de opdrachtgever van Part Techniek is nadrukkelijk op zoek naar collega’s die met het bedrijf mee willen groeien.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd of de functie van ‘After Sales Engineer’ de mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je sollicitatie op de vacature van After Sales Engineer van Part Techniek graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel. Maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.