058 833 0001 info@parttechniek.nl

Allround Gereedschapsmaker – Buitenpost

Introductie

Heb jij tijdens jouw opleiding (Fijnmechanica/creatief vakmanschap/Human Technology of een ander vergelijkbare opleiding) een passie ontwikkeld voor Fijnmechanica en lijkt het jou een mooie uitdaging om de opdrachtgever van PART Techniek te helpen met de matrijsbewerking? Werkervaring zelf is niet vereist, er staat een gedegen opleiding en fijn team aan collega’s voor je klaar. Net van school is ook geen enkel probleem wij leiden je op!


Organisatie

Onze opdrachtgever is een producent van kunststof producten.


Functie

 • Je wordt medeverantwoordelijk voor het wijzigen en herstellen van matrijzen, hulpgereedschappen en toebehorende onderdelen voor het extrusieproces.
 • Je verricht voorbereidende werkzaamheden op de uit te voeren bewerkingen op basis van tekeningen en aanvullende informatie / schetsen, waaronder het bestuderen van tekeningen / 3D modellen.
 • Jij bepaalt aan de hand van de toebedeelde werkopdrachten de volgorde en wijze van machinebewerkingen, waaronder het bepalen en voorbereiden van machine programmeringen.
 • Jij onderhoudt nauw contact met jouw collega’s, ten behoeve het wijzigen of aanpassen van matrijzen.
 • Jij verricht regulier onderhoud- en schoonmaakwerkzaamheden aan bewerkingsmachines en (hulp) gereedschappen, waaronder het uitvoeren van (kleine) reparaties.
 • Ook voer je ten behoeve van het wijzigen of herstellen van matrijzen, kalibraties, koelingen en hulpgereedschappen werkzaamheden uit zoals vonk- en zink eroderen, frezen, assembleren, draaien, slijpen, polijsten en programmeren.
 • Daarnaast verricht je visuele controles en signaleert afwijkingen op gereed product. 
 • Signaleert mogelijkheden tot verbetering en communiceert dit met de direct-leidinggevende.

Functie-eisen

Een opleiding (Fijnmechanica/creatief vakmanschap/Human Technology of een ander vergelijkbare opleiding) en je hebt een passie voor Fijnmechanica. Werkervaring zelf is niet vereist, er staat een gedegen opleiding en fijn team aan collega’s voor je klaar. Net van school is ook geen enkel probleem wij leiden je op!

Aanbod

 • Een verantwoordelijke, uitdagende functie bij een toonaangevend productiebedrijf
 • Een dynamische en creatieve werkplek
 • Een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket 
 • Een goed georganiseerde werkplek met veel ontwikkelingsmogelijkheden 

Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie 1e of volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf. PART Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website.

Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een bredere keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden!


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar.

Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.


[cx_apply_button]

GEEF JE carrière

EEN BOOST 

Aan de slag

Door het combineren van onze marktkennis en het doorgronden van jouw ambities in de technische sector weten wij dé uitdaging voor jou te vinden die jouw werkgeluk boost!