058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Wil jij aan de slag als Allround Monteur met een geavanceerd en uitdagend machinepark? Weet jij exact te herleiden waar het probleem in het productieproces is ontstaan en dit met jouw technische kennis te verhelpen? Wil jij je super graag verder blijven ontwikkelen en de mogelijkheid krijgen voor het volgen van cursussen? En dan ook nog eens in de dagdienst? Kijk eens bij Part Techniek!


Organisatie

Voor een dynamische succesvolle organisatie, een leverancier van zuivelingrediënten, zijn wij op zoek naar een Allround Monteur. Onze opdrachtgever houdt zich innovatief en pro-actief bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten voor de internationale zuivelmarkt. Door een sterk toenemende vraag naar haar producten zijn ze nu op zoek naar versterking voor de technische dienst.


Functie

Als Allround Monteur ben je verantwoordelijk voor het oplossen van storingen en het (preventief) onderhoud van de productiemiddelen en apparatuur. Je draagt en implementeert verbetervoorstellen en modificaties. Daarnaast ben je betrokken bij de ontwikkeling en uitvoering van verschillende technische projecten en ben je de contactpersoon voor verschillende externe partijen.


Functie-eisen

  • MBO+ werk- en denkniveau;
  • Kennis van procestechniek in de voedingsmiddelenindustrie/zuivel;
  • Minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie in de voedingsmiddelenindustrie;
  • Ervaring met het office pakket en onderhoudsprogramma’s (SAP);
  • Bij voorkeur in het bezit van een VCA certificaat;
  • Dagdienst;
  • Storingsdienst (één keer in de vier weken).


Aanbod

  • Een uitstekend marktconform salaris;
  • Goede persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden en een opleidingsbudget van Part Techniek voor in ieder geval €2500,- per jaar zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen;
  • Een contract via Part Techniek of rechtstreeks via werkgever, de intentie is heel duidelijk om tot een vast dienstverband te komen.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.