058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Ben jij de Allround Monteur naar wie we op zoek zijn? Ben jij zowel mechanisch als elektrotechnisch en vind je het geen probleem om sporadisch ook naar het buitenland machines inbedrijf te stellen?


Functie

Het maken en inspecteren van machines en installaties voordat ze worden verscheept naar de klanten van onze opdrachtgever. Ook het inspecteren van de bestaande machines bij klanten behoort tot je verantwoordelijkheden. Als monteur ben je eerste aanspreekpunt bij de klant voor storingen en het in kaart brengen daarvan. Af en toe zul je ook op locatie in binnen- en buitenland machines inbedrijfstellen en/of storingen oplossen.


Functie-eisen

  • Afgeronde MBO 4 Electrotechniek of Mechatronica, of MTS Electra techniek en of Werktuigbouw;
  • Geïnteresseerd in Automatiseringstechnieken, en bereid je hierin verder te ontwikkelen;
  • Vergelijkbare werkervaring (min. 4 jaar);
  • Je beschikt over werkervaring in vergelijkbare werkomgeving.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden naar de functie van Allround Monteur van Part Techniek, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar.


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.