058 833 0001 info@parttechniek.nl

Allround Monteur – Steenwijk

Introductie

Wil jij ook graag werken in de meest duurzame fabriek van Europa? Bouw jij graag aan mooie High Tech machines? Ben jij sterk onderlegd in mechanica en elektronica?


Organisatie

De opdrachtgever van PART Techniek maakt machines met een combinatie van doordachte techniek, een fraai en stoer design, lage onderhoudskosten en een hoge inruilwaarde en hebben een adequaat service apparaat.

Functie

Als Allround Monteur draag je zorg aan het opbouwen, testen en in bedrijf stellen van high tech landbouwmachines. Samen met circa 60 collega monteurs werk je in de assemblage waar wekelijks 7 hightech Veldspuit machines en/of Bietenrooiers worden afgeleverd. Deze machines worden door onze opdrachtgever ontworpen en zijn klant specifiek. Precies werken en topkwaliteit leveren staat daarbij voorop. Je werkt in dagdienst van 7.30 tot 16.30 uur in de nieuwe en ultramoderne fabriek in Steenwijk.


Taken & verantwoordelijkheden:

 • Het assembleren van diverse onderdelen en/of modules van de machines aan de hand van instructies, tekeningen, montage stuklijsten en assemblage voorschriften: mechatronisch dan wel elektronisch;
 • Het ondersteunen van de Engineer tijdens het testen en bij het afstellen van mechanische componenten;
 • Uitvoeren van monteer- en aansluitwerkzaamheden op mechanisch, pneumatisch en elektrisch vlak;
 • Inregelen van elektrische en elektrotechnische elementen en het ondersteunen van de bijkomende werkzaamheden;
 • Opsporen en verhelpen van fouten.


In deze functie is het van belang dat jij mechanisch en elektrotechnisch sterk onderlegd bent en dat je interesse hebt in alle andere soorten technieken. Je werkt in een team van circa 5-8 Assemblage Monteurs waarbij je zelfstandig je werkzaamheden uitvoert. Je werkt onder leiding van een Teamlead.


Functie-eisen

 • Een afgeronde MBO opleiding Mechatronica niveau 4 of vergelijkbaar;
 • Ervaring met hydrauliek, pneumatiek en elektronische besturing;
 • Ervaring met het lezen van tekeningen en schema’s;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal, Engels is een pre.


Aanbod

Een uitdagende functie van 40 uur per week met als standplaats Steenwijk. Je komt in een enthousiast en betrokken omgeving waar samenwerking en resultaat centraal staan.

 • Leuke collega’s!
 • Een goed salaris, passend bij jouw opleiding en ervaring;
 • 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen op basis van fulltime;
 • Laptop & mobiel;
 • Goede pensioenregeling;
 • Ontwikkelmogelijkheden;
 • Onze opdrachtgever valt onder de CAO van Metalektro.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.

Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.


[cx_apply_button]

GEEF JE carrière

EEN BOOST 

Aan de slag

Door het combineren van onze marktkennis en het doorgronden van jouw ambities in de technische sector weten wij dé uitdaging voor jou te vinden die jouw werkgeluk boost!