058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Ben jij de Medewerker Technische Dienst (40 uur per week in een 2 ploegensysteem) die samen met het technisch team van onze opdrachtgever de beschikbaarheid van het machinepark gaat borgen en optimaliseren?


Organisatie

Onze opdrachtgever opereert vanuit een moderne bedrijf met 180 betrokken medewerkers en een gezonde Friese nuchterheid dagelijks in voor haar klanten. Er werken ongeveer 100 man en de technische dienst, waarvan jij deel uit gaat maken, bestaat uit 4 monteurs (3 mechanisch en 1 elektrrisch) + 1 hulpmonteur. Als Allround monteur kom je te werken in een 2 ploegendienst.


Functie

Als medewerker technische dienst ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het (preventief) onderhoud van het moderne, geautomatiseerde machinepark. Je lost technische storingen aan machines en installaties op van mechanische, elektrotechnische, pneumatische of hydraulische aard. Je ontwikkelt voorstellen tot verbetering of vervanging van machines en/of installaties en bent alert op de realisatie daarvan. Daarnaast voer je inspecties uit en verzorgt de bijbehorende administratie.


Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde technische MBO opleiding (minimaal niveau 4) op elektro, elektrotechnisch en / of mechanisch vakgebied;
  • Je hebt bewezen werkervaring in vergelijkbare functie;
  • Kennis en ervaring met PLC-besturingssystemen is een pré;
  • Je hebt affiniteit met energietechnieken en netwerksystemen;
  • Je bent bereid tot het werken in wisselende diensten en eens in de vier weken ca. op de zaterdag;
  • Kennis en ervaring met verschillende bedrijfsonderhoudssoftware (bijv. Ultimo) is een pré;
  • Goede contactuele eigenschappen;
  • Woonachtig in het Noorden van het land (max. reistijd woon/werkverkeer 1 uur).


Aanbod

Onze opdrachtgever biedt een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid bij een dynamisch bedrijf waar kwaliteit, service, professionaliteit en samenwerking hoog in het vaandel staan. Je inzet wordt beloond met een marktconform salaris volgens de CAO voor Textielverzorging, een compleet pakket secundaire arbeidsvoorwaarden met een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%, een collectieve zorgverzekering, een reiskostenvergoeding en een leuke werksfeer en collega’s.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden naar de functie van ‘Allround Monteur Technische Dienst’ van Part Techniek, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar.


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.