058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Op zoek naar een zelfstandige functie in de technische dienst (dagdienst). Heb je de ambitie om eventueel hoofd technische dienst te worden? Misschien dat Part Techniek een leuke uitdaging voor je heeft.


Organisatie

Onze opdrachtgever is een toeleverancier van industriële producten in binnen- en buitenland. Er heerst een no-nonsens cultuur, korte communicatielijnen en laagdrempeligheid.


Functie

In deze afwisselende en dynamische functie ben je actief aan het werk met alle technieken binnen het bedrijf. Je bent verantwoordelijk voor het draaiende houden van het machinepark en de totale technische staat van de productielocatie. Je verricht optimale technische ondersteuning op het gebied van preventief- en correctief onderhoud, modificaties en het opsporen en verhelpen van storingen en voert reparaties uit. Het betreft zowel mechanische, elektrotechnische en pneumatische werkzaamheden. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de technische staat van de gebouwen, het ketelhuis, het keuren van gereedschappen en het begeleiden van externe monteurs. Regelmatig heb je contact met buitenlandse leveranciers van bepaalde machines. Zeer sporadisch word je opgeroepen bij calamiteiten. Op de langere termijn bestaat de mogelijkheid de hoofd technische dienst op te volgen.


Functie-eisen

  • Een afgeronde opleiding MBO Mechatronica, werktuigbouwkunde of Electrotechniek niveau 3 / 4
  • Bij voorkeur werkervaring in een technische dienst
  • Beheersing van de Duitse taal is mooi meegenomen
  • Kennis en ervaring van NEN3140 is een pre
  • Je hebt een proactieve houding, beschikt over doorzettingsvermogen, oplossingsgericht en flexibel


Aanbod

  • Een goed marktconform salaris
  • Een fulltime baan in dagdienst met een 37,5 urige werkweek.
  • Werktijden van 07.30. uur – 16.00 uur.
  • Een afwisselende baan voor onbepaalde tijd met doorgroei mogelijkheden
  • Mogelijkheden om opleidingen te volgen


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden naar de functie van Monteur TD van Part Techniek, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.

Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar.

Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.