058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Voor onze opdrachtgever in Heerenveen zijn we op zoek naar een Allround Mechanisch Monteur in de dagdienst ter uitbreiding van de Technische Dienst. Ben je het werken in ploegen zat en wil je super graag een nieuwe technische uitdaging aangaan in de dagdienst? Dan komen wij van Part Techniek graag met je in contact.


Functie

Als allround monteur ben je bij onze opdrachtgever verantwoordelijk voor het oplossen van storingen en het (preventief) onderhoud van productiemiddelen. Je initieert en implementeert verbetervoorstellen en modificaties, bent betrokken bij de ontwikkeling en uitvoering van diverse technische projecten en fungeert als contactpersoon voor externe partijen.


Functie-eisen

  • MBO+ werk- en denkniveau;
  • Kennis van procestechniek;
  • Minimaal 3jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Ervaring met het office pakket en onderhoudsprogramma’s (SAP);
  • Bij voorkeur in het bezit van een VCA certificaat;
  • De functie betreft een 36-urige werkweek in de dagdienst, waarbij je één keer in de vier weken consignatiedienst hebt.


Aanbod

  • Een uitstekend marktconform salaris;
  • Een opleidingsbudget van in ieder geval €2500,- per jaar zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen;
  • Een jaarcontract via Part Techniek of direct op contract bij onze opdrachtgever.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd of de functie van ‘Monteur Technische Dienst’ de mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.

Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.