058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Mag jij graag sleutelen, ben je een echte aanpakker en houd je van concreet resultaat? Dan is Part Techniek naar jou op zoek i.v.m. de vacature van Allround Monteur.


Organisatie

De opdrachtgever van Part Techniek is al decennia actief in de techniek. De holding kent verschillende bedrijven, die gemeen hebben dat ze goed zijn in constructie- en machinebouw. Van A tot Z hebben ze alles in eigen huis. Met een mentaliteit van ‘Hard werken, hard ontspannen’ en ‘Niet lullen maar poetsen’.


Functie

Als monteur ben je verantwoordelijk voor het assembleren van machines in de werkplaats (zeer incidenteel op locatie in binnen- en buitenland). Dit kan je vanaf tekening. Denk hierbij aan bootliften, trailers en attracties. Naast mechanische werkzaamheden verricht je ook elektrotechnische werkzaamheden, zoals bekabelings- en aansluitwerkzaamheden. Het betreft een allround functie en je werkzaamheden zijn afwisselend. Naast het monteren, ben jij ook bedreven in bankwerken en lassen. Je bent voornamelijk daadwerkelijk aan het sleutelen, maar geeft ook je input bij het maken van verslagen, werkinstructies en keuringsrapporten.


Functie-eisen

  • MBO opleiding richting techniek;
  • Kennis en ervaring op mechanisch en elektrotechnisch gebied;
  • De werkzaamheden zijn voornamelijk op mechanisch vlak, maar ook elektrotechnische werkzaamheden komen aan de orde;
  • De werklocaties (je zult voornamelijk op één locatie werkzaam zijn), zijn niet gemakkelijk per openbaar vervoer te bereiken, dus is het handig als je in het bezit bent van rijbewijs B en eigen auto;
  • Het wordt gewaardeerd als je flexibel bent ingesteld, kwaliteitsbewustzijn hoog in het vaandel hebt, een positieve uitstraling hebt en bereid bent om aanvullende trainingen te volgen.


Aanbod

Wanneer jij aan de slag gaat als monteur via Part Techniek, krijg je een aantal aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:


  • Een prima arbeidsovereenkomst met een goed salaris;
  • Volop uitdagingen waar jij je technische kennis kunt inzetten;
  • Werken bij dynamische bedrijven met leuke collega’s;
  • Goede ontwikkel- en doorgroei mogelijkheden.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden naar de functie van monteur via Part Techniek, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar.


Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting. We vertellen je graag meer.