058 833 0001 info@parttechniek.nl

Allround onderhoud/storingsmonteur – Leeuwarden

Introductie

Ben jij degene die een nieuwe uitdaging wil binnen één van de modernste machineparken in Noord Nederland. Ben jij diegene die zich vastbijt in een storing en deze op kan lossen?


Functie

Als Allround ouderhoud/storingsmonteur ben je werkzaam op de afdeling Technische Dienst. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het onderhoud in de breedste zin van het woord en werk je aan het oplossen van storingen aan de productiemachines in Leeuwarden. Het moderne machinepark bestaat uit veelal computergestuurde machines en apparatuur voor het insteken en verdere verwerking. Ook de moderne palletiseer robots die gebruikt worden voor het stapelen worden perfect door jou onderhouden.

In deze uitdagende functie los je de voorkomende storingen niet alleen op maar analyseer je deze ook om zo mee te werken aan een continu verbeterproces. Bovendien mag je meedenken over verbetervoorstellen binnen je eigen vakgebied maar ook op de verschillende productieafdelingen. Heb je daarnaast ook ervaring met programmeren en het gebruik van databases, of wil je je hier graag in verdiepen, dan is deze functie jou op het lijf geschreven.


Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde elektrotechnische opleiding van minimaal MBO niveau 4 of hebt gelijkwaardige werkervaring;
  • Je staat stevig in je schoenen en blijft rustig in stressvolle situaties;
  • Je hebt ervaring in het oplossen van zowel elektrotechnische als mechanische storingen;
  • Je ziet kansen om jezelf te verdiepen in ons uitgebreide machinepark en daar waar mogelijk verbeteringen te ontwikkelen;
  • Je kunt zowel goed in teamverband als zelfstandig werken;
  • Je bent bereid in ploegen te werken en om consignatiediensten te draaien. 


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.

Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.


[cx_apply_button]

GEEF JE carrière

EEN BOOST 

Aan de slag

Door het combineren van onze marktkennis en het doorgronden van jouw ambities in de technische sector weten wij dé uitdaging voor jou te vinden die jouw werkgeluk boost!