058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Ter versterking van de afdeling technische dienst bij de opdrachtgever van PART Techniek, zijn wij op zoek naar een allround onderhoudsmonteur die samen met het technisch team de beschikbaarheid van het machinepark borgt en optimaliseert.


Organisatie

Je komt te werken bij een van de grootste zelfstandige wasserijen van Nederland en behoort met haar geautomatiseerde processen tot de modernste wasserijen van Europa.


Functie

De allround onderhoudsmonteur is samen met de collega’s van de technische dienst verantwoordelijk voor het (preventief) onderhoud van het moderne, geautomatiseerde machinepark bij onze opdrachtgever. Je lost technische storingen aan machines en installaties op van mechanische, elektrotechnische, pneumatische of hydraulische aard. Je ontwikkelt voorstellen tot verbetering of vervanging van machines en/of installaties en bent alert op de realisatie daarvan. Daarnaast voer je inspecties uit en verzorgt de bijbehorende administratie.


Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde technische MBO opleiding (niveau 4) bij voorkeur elektro en / of mechatronica;
  • Je hebt bewezen werkervaring in vergelijkbare functie;
  • Kennis en ervaring met PLC-besturingssystemen is een pré;
  • Je hebt affiniteit met energietechnieken en netwerksystemen;
  • Je bent bereid tot het werken in wisselende diensten;
  • Kennis en ervaring met bedrijfsonderhoudssoftware (bijv. Ultimo) is een pré;
  • Goede contactuele eigenschappen;
  • Woonachtig in het Noorden van het land (max. reistijd woon/werkverkeer 1 uur).


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze functie van Part Techniek, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar.


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.