058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Ter versterking van de afdeling technische dienst is Part Techniek op zoek naar een allround onderhoudsmonteur (40 uur per week) die gezamenlijk met het technische team de beschikbaarheid van het machinepark gaat waarborgen en optimaliseren. Ben jij de monteur naar wie we op zoek zijn?


Organisatie

Onze opdrachtgever is een van de grootste zelfstandige wasserijen van Nederland en behoort met haar geautomatiseerde processen tot de modernste van Europa. Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het verwerken van textiel voor de gezondheidszorg met zo’n 450 werknemers.


Functie

Als allround onderhoudsmonteur ben je samen met de collega’s van de technische dienst verantwoordelijk voor het (preventief) onderhoud van het mooie moderne, geautomatiseerde machinepark. Je lost technische storingen aan machines en installaties op van mechanische, elektrotechnische, pneumatische of hydraulische aard. Je ontwikkelt voorstellen tot verbetering of vervanging van machines en/of installaties en bent alert op de realisatie daarvan. Daarnaast voer je inspecties uit en verzorgt de bijbehorende administratie.


Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde technische MBO opleiding (niveau 4) bij voorkeur elektro en / of mechatronica;
  • Je hebt bewezen werkervaring in vergelijkbare functie;
  • Kennis en ervaring met PLC-besturingssystemen is een pré;
  • Je hebt affiniteit met energietechnieken en netwerksystemen;
  • Je bent bereid tot het werken in een 3 ploegendienst;
  • Kennis en ervaring met bedrijfsonderhoudssoftware (bijv. Ultimo) is een pré;
  • Goede contactuele eigenschappen;
  • Woonachtig in het Noorden van het land (max. reistijd woon/werkverkeer 1 uur).


Aanbod

Onze opdrachtgever biedt in samenwerking met Part Techniek een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid bij een dynamisch familiebedrijf waar kwaliteit, service, professionaliteit en samenwerking hoog in het vaandel staan. Je inzet wordt beloond met een marktconform salaris en een compleet pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, een vaste eindejaaruitkering van 8,33%, een collectieve zorgverzekering, studiekostenregeling en 25 vakantiedagen.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking met onze opdrachtgever. Je kunt dan de fabriek bezoeken en kennismaken met het bedrijf en eventueel toekomstige collega’s. En natuurlijk de techniek van dichtbij bekijken.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een bredere keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden!


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar.


Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.