058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Ben jij een allround onderhoudsmonteur en wil je met jouw technische skills de hypermoderne fabriek van onze opdrachtgever op rolletjes laten draaien en tot een groot succes maken?


Organisatie

Onze opdrachtgever heeft in 2019 een hypermoderne fabriek gebouwd voor het recyclen en verwerken van gesorteerde kunststoffen tot een hoogwaardige secundaire grondstof. In totaal werk je samen met zo’n 40 mensen waarbij we een informele sfeer belangrijk vinden.


Functie

Als Allround onderhoudsmonteur ben je in de fabriek bezig met het uitvoeren van inspecties aan machines en los je storingen op. Je voert werkzaamheden uit op relais techniek en meet en regel techniek, hydraulisch, pneumatisch, aandrijf technisch en elektrotechnisch vlak. Dit kan variëren van technisch onderhoud tot het plaatsen van nieuwe installaties. Samen met je technisch team heb je als doel het productieproces zo optimaal mogelijk te laten verlopen.


Functie-eisen

  • MBO werk- en denkniveau in de richting van bijv. mechatronica of werktuigbouwkunde;
  • Een gemotiveerde en zelfstandige medewerker.


Aanbod

  • Werken met hypermoderne machines en apparatuur;
  • Een marktconform salaris met goede secundaire voorwaarden;
  • Een baan in dagdienst voor 40 uur per week;
  • Uitzicht op een vast contract.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden naar de functie van Part Techniek, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering.


Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.