058 833 0001 info@parttechniek.nl

Allround onderhoudsmonteur industriële automatisering & robotica – Bolsward

Introductie

Werken en leren bij één van de grootste zelfstandige wasserijen van Nederland als allround onderhoudsmonteur. Je krijgt de mogelijkheid je diploma te halen door 4 dagen in de week te werken bij de technische dienst van onze opdrachtgever. Daarnaast volg je 1 dag per week een 2-jarige HBO Associate degree Industriële Automatisering en Robotica (duaal) aan de NHL Stenden Hogeschool. Na het behalen van je diploma krijg je een vaste baan.


Organisatie

Onze opdrachtgever is een familiebedrijf en gespecialiseerd in het verwerken van textiel voor de gezondheidszorg. De processen automatiseren ze steeds verder en daarbij worden ook robots ingezet. Samen met 450 collega’s hanteren zij het motto “Taking Care Together”, het is niet gek dat de directie zelf op een vrachtwagen rijdt, of meewerkt in de productie. Het gezamenlijke doel is te werken om alles slimmer, sneller en beter te doen, innovatie stroomt door de aderen. Dit maakt de wasserij een ontzettend leuk en uitdagend bedrijf om voor te werken. Pak deze kans om in te stappen en mee te groeien.


Functie

Als allround onderhoudsmonteur Industriële Automatisering en Robotica ben je onderdeel van de technische dienst. Je werkt mee aan projecten om de wasserij verder te automatiseren en te robotiseren. Zo zouden ze je kunnen vragen een robot te implementeren of data te verzamelen ten behoeve van een OEE. Bij aanvang werk je mee met de technische dienst en krijg je een vaste buddy die je alle kneepjes van het vak leert. Je werkzaamheden zullen we afstemmen met de opdrachten van je opleiding zodat je modules tot uitvoer kunt brengen in de praktijk.


Functie-eisen

 • Opleiding of ervaring met industriële automatisering.
 • Je beschikt over MBO-4 of HBO werk- en denkniveau richting ICT en software, werktuigbouwkunde, elektrotechniek.
 • Passie voor techniek en engineering.
 • Ervaring met besturingssoftware binnen een productieomgeving is gewenst.
 • 2 ploegendienst is voor jou geen probleem.
 • Je werkt graag in een leuk team en houdt van afwisseling.


Aanbod

 • Een goed salaris vanaf dag 1 van je opleiding, 8,33% vakantiegeld en 6,83% eindejaarsuitkering.
 • Een baangarantie.
 • Een eigen buddy en goede begeleiding.
 • Veel mooie praktijkopdrachten.
 • Een leerovereenkomst voor het collegegeld en boekengeld om 2 jaar de HBO Associate degree te volgen in combinatie met praktijkleren op je werk.
 • We stellen je een professionele laptop met alle benodigde apparatuur ter beschikking.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.

Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.


[cx_apply_button]

GEEF JE carrière

EEN BOOST 

Aan de slag

Door het combineren van onze marktkennis en het doorgronden van jouw ambities in de technische sector weten wij dé uitdaging voor jou te vinden die jouw werkgeluk boost!