058 833 0001 info@parttechniek.nl

Allround Storingsmonteur – Franeker

Introductie

PART Techniek is op zoek naar een Allround Storingsmonteur die vanuit zijn technische kennis en vaardigheden zijn bijdrage levert tijdens de ploegendiensten bij haar opdrachtgever.


Functie

Als Allround Storingsmonteur werk je in de 5-ploegendienst. Je vervult een zelfstandige functie en bent tijdens een dienst de enige Allround Storingsmonteur in de fabriek. Je belangrijkste taak is het lokaliseren van zowel elektrotechnische als mechanische storingen en storingsoorzaken. Je beoordeelt deze, repareert en herstelt waar mogelijk en schakelt collega’s in (monteurs en elektrotechnische dienst) waar nodig. Je informeert en instrueert operators over storingsoorzaken en oplossingen. Tevens (de-)monteer je delen van apparatuur en zorg je voor de juiste afstellingen. Een juiste en volledige administratie van je werkzaamheden en de storingen behoort ook tot je taken.


Functie-eisen

 • Je hebt een afgeronde Mbo-opleiding op niveau 4 in de richting Mechatronica of vergelijkbaar
 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring als storingsmonteur/ Allround Storingsmonteur of vergelijkbaar
 • Je hebt kennis van LEAN, kennis van Six Sigma/ TPM is een pré
 • Je bent bekend met BRC- en bedrijfsvoorschriften en werkt op een veilige manier
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift
 • Beheersing van de Engelse taal


Aanbod

 • Een basissalaris gebaseerd op onze eigen CAO vanaf 2900 euro (afhankelijk van opleidingsniveau en ervaring)
 • 27% ploegentoeslag
 • Je werkt in een 5-ploegendienst (gemiddeld 33,6 uur per week)
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. 13e maand)
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Jaarcontract met kans op vast dienstverband
 • Een technisch veelzijdige en uitdagende werkomgeving waar eigen initiatief en zelfstandigheid wordt gewaardeerd


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.


GEEF JE carrière

EEN BOOST 

Waar je op kunt rekenen
bij part techniek

Met onze vertrouwde werkgevers zit je altijd goed, we controleren alles van A tot Z en verzorgen het gehele traject. Persoonlijk, goed voorbereid en top werkgevers. Daar kun je op rekenen.

Gecontroleerde werkgevers

Goed salaris, goede voorwaarden

Persoonlijk contact