058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Kom jij bij de opdrachtgever van PART Techniek las- en afbouwwerkzaamheden uitvoeren van binnengekomen opdrachten op de afdeling apparatenbouw?


Organisatie

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en plaatsen van hoogwaardige apparatuur voor de procesindustrie. Afnemers zijn chemische, petrochemische en farmaceutische bedrijven.


Functie

Als apparatenbouwer lasser bij de opdrachtgever van PART Techniek werk je dagelijks aan mooie projecten. Je gaat in een team las- en afbouwwerkzaamhedenuitvoeren van binnengekomen opdrachten op de afdeling apparatenbouw. Het is veelal kwalitatief hoogwaardigen/of gecertificeerd laswerk dat aan gedetailleerd beschreven normen moet voldoen. Zo draag je bij aan eenhoogwaardig eindproduct voor de afnemers.


Wat ga jij doen?

  • Machinaal vervaardigen, repareren en modificeren van constructiedelen;
  • Slijpen, lassen, schroeven, zagen, boren, kanten en zetten van verschillende materialen;
  • Regelmatig vindt omschakeling tussen de verschillende technieken plaats.


Functie-eisen

  • Een MBO opgeleide werktuigbouwer;
  • Je kunt tekeningen lezen en samen met de teamleider de werkvolgorde bepalen;
  • Je kunt een Inspectie- en Test Plan (ITP) lezen en deze met hulp van de medewerker QC beheren;
  • Je beheerst één of meerdere lasprocessen;
  • Liefst meerdere jaren ervaring in het lassen van hoog gelegeerde staalsoorten en tenminste 1 jaar alssamensteller-lasser;
  • Enthousiasme om in een team en onder toezicht van de teamleider of senior apparatenbouwer te werken.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden naar de functie deze van Part Techniek, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar.


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.