058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Wil jij bij één van de Parels van Fryslân komen werken? Voor Ufke Greentec, “een beest van een bedrijf”, zijn we op zoek naar Assemblage Monteurs die mee willen werken aan de prachtige machines die Greentec ontwikkeld en produceert.


Organisatie

Ufkes Greentec b.v. is een jong, dynamisch bedrijf gespecialiseerd in de verkoop en service van houtversnipperaars, stobbenfrezen, houtkranen etc. voor zowel nieuw als gebruikt.


Functie

De werkzaamheden zullen bestaan uit het zelfstandig uitvoeren van montagewerkzaamheden aan de zelf ontworpen versnipperaars, inclusief elektro bekabeling/hydraulische installatie en voormontage van diverse machinemodules. Bij deze modules kun je denken aan; dieselmotoren, blaaspijpen en houtkranen. In een gloednieuwe productielocatie waar de houtverwerkingsmachines ontwikkeld en geproduceerd worden zul jij samen met je team bijvoorbeeld een houtversnippercombinatie of een geavanceerde bomenzaag als eindproduct maken voor de klant.


Functie-eisen

  • MBO vanaf niveau 3;
  • Ervaring in de machinebouw is wenselijk;
  • Kennis en werkervaring op het gebied van elektronica en hydrauliek van landbouwmachines;
  • Praktisch en oplossingsgericht;
  • Passie voor techniek en alles wat daarbij komt kijken.


Aanbod

  • Een uitstekend marktconform salaris;
  • Goede persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden en een opleidingsbudget van Part Techniek voor in ieder geval €2500,- per jaar zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen;
  • Een contract via Part Techniek of rechtstreeks via werkgever, de intentie is heel duidelijk om tot een vast dienstverband te komen.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.

Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.