058 833 0001 info@parttechniek.nl

Assemblage Monteur Landbouw Machines – Steenwijk

Introductie

Wil jij ook graag werken in de meest duurzame fabriek van Europa? Bouw jij graag aan high tech machines? Heb jij kennis van hydrauliek, pneumatiek en elektronica?


Organisatie

De opdrachtgever van PART Techniek maakt machines met een combinatie van doordachte techniek, een fraai en stoer design, lage onderhoudskosten en een hoge inruilwaarde en hebben een adequaat service apparaat.


Functie

Als Assemblage Monteur verricht je allerlei montagewerkzaamheden en bouw je modules samen tot een volledige landbouwmachine. Samen met circa 60 collega monteurs werk je in de assemblage waar wekelijks 7 hightech Veldspuit machines en/of Bietenrooiers worden afgeleverd. Deze machines worden door onze opdrachtgever ontworpen en zijn klantspecifiek. Precies werken en topkwaliteit leveren staat daarbij voorop. Je werkt in dagdienst van 7.30 tot 16.30 uur in een nieuwe en ultramoderne fabriek in Steenwijk.


Taken & Verantwoordelijkheden:

 • Het assembleren van diverse onderdelen en/of modules van de machines aan de hand van instructies, tekeningen, montage stukslijst en assemblage voorschriften. Mechatronisch dan wel Elektronisch;
 • Het bestuderen van werktekeningen en schema’s;
 • Nacontrole van eigen werk;
 • Het testen van de geassembleerde modules of toegepaste onderdelen (zoals aandrijvingen en besturingssystemen);
 • Het afstellen en inregelen van (delen van) de machines.


Je werkt in een team van circa 5-8 Assemblage Monteurs waarbij je zelfstandig je werkzaamheden uitvoert.


Functie-eisen

 • Een afgeronde MBO opleiding Mechatronica niveau 3 of vergelijkbaar;
 • Ervaring met hydrauliek, pneumatiek en elektronische besturing;
 • Ervaring met het lezen van tekeningen en schema’s;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal, Engels is een pre.


Aanbod

 • Leuke collega’s!
 • Een goed salaris, passend bij jouw opleiding en ervaring;
 • 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen op basis van fulltime;
 • Goede pensioenregeling;
 • Ontwikkelmogelijkheden.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden naar de functie deze van Part Techniek, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar.


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.


GEEF JE carrière

EEN BOOST 

Waar je op kunt rekenen
bij part techniek

Met onze vertrouwde werkgevers zit je altijd goed, we controleren alles van A tot Z en verzorgen het gehele traject. Persoonlijk, goed voorbereid en top werkgevers. Daar kun je op rekenen.

Gecontroleerde werkgevers

Goed salaris, goede voorwaarden

Persoonlijk contact