058 833 0001 info@parttechniek.nl

Assemblage Monteur – Sneek

Introductie

Op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging als Assemblage Monteur?


Organisatie

De opdrachtgever van PART Techniek is leverancier van houtbewerkingsmachines, zowel nieuw als gebruikt. Daarnaast wordt onder eigen naam/in eigen fabriek hightech HSB machines en zaagmachines gebouwd. Deze machines worden zowel in Nederland als in het buitenland verkocht. Tevens beschikken ze over een uitgebreide storing- & onderhoudsdienst.


Functie

Als Assemblage Monteur Machinebouw assembleer je houtbewerkingsmachines en andere machines gerelateerd aan de timmerindustrie. Dit doe je in de productiehal in Sneek, maar heel af en toe help je ook bij de inbedrijfstelling op locatie bij klanten. Je bent voornamelijk met een groep monteurs werkzaam in Sneek aan diverse Mechatronica machines. Het werk is heel afwisselend, er worden continu verbeteringen aangebracht aan bestaande machines of nieuwe machines bedacht.

Functie-eisen

  • Technische opleiding MBO 4
  • Kennis van elektronica, krachtstroom, pneumatiek en hydrauliek
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Rijbewijs B/E


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd of deze functie die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.

Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.


[cx_apply_button]

GEEF JE carrière

EEN BOOST 

Aan de slag

Door het combineren van onze marktkennis en het doorgronden van jouw ambities in de technische sector weten wij dé uitdaging voor jou te vinden die jouw werkgeluk boost!