058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Heb je affiniteit met pneumatiek en wil je de kans krijgen om jezelf als monteur verder te ontwikkelen?


Organisatie

Werken bij onze opdrachtgever betekent veel vrijheid. Je werkt in een groeiend en dynamisch bedrijf dat wereldwijd actief is. Je talenten zullen optimaal worden benut en je wordt hierin ook goed begeleid. Daarnaast krijg je bij onze opdrachtgever volop ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden in een omgeving waar samenwerking en collegialiteit voorop staan. Elk jaar wordt een zomerbarbecue georganiseerd en met Kerst wordt een borrel geregeld. Één keer per maand wordt er een gezamenlijke lunch georganiseerd. Ook wordt elk jaar een gezamenlijk uitje georganiseerd. Kortom, je komt te werken voor een bedrijf met een gezellige sfeer en waar je ook voldoende mogelijkheden om te groeien krijgt.


Functie

Je bent verantwoordelijk voor het samenbouwen volgens tekening van de verschillende pneumatische tilhulpen en de daarbij behorende infrastructuur. Je hebt veel direct contact met de werkvoorbereiding. Je zorgt ervoor dat de installaties gereed zijn voor transport zodat de buitendienst monteur de uiteindelijke installatie kan doen. Dit betekent ook dat je de tilhulp samen met de verkoop en de werkvoorbereiding controleert. De tilhulpen die je bouwt komen uiteindelijk bij klanten over de hele wereld terecht.


Functie-eisen

  • 2-5 jaar werk ervaring in een technische functie;
  • Afgeronde MBO opleiding Werktuigbouwkunde / Mechatronica;
  • Goed Nederlands sprekend, Engels is een pré;
  • Kennis van pneumatiek is een pré.


Aanbod

  • Een uitstekend marktconform salaris;
  • Goede persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden en een opleidingsbudget van Part Techniek voor in ieder geval €2500,- per jaar zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen;
  • Een contract via Part Techniek of rechtstreeks via werkgever, de intentie is heel duidelijk om tot een vast dienstverband te komen.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.

Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.