058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Heb jij HBO werk en denkniveau, hou je van aanpakken en hou je ervan om zaken die in jouw ogen beter kunnen te analyseren, te kwantificeren en vervolgens samen met de klant te verbeteren? Dan is de vacature van Assistent Projectmanager bij PART Techniek wat voor jou!


Organisatie

De opdrachtgever van Part Techniek is gespecialiseerd in risicomanagement en beheer van technische systemen en onderzoekt en bepaalt samen met haar opdrachtgevers kostenbesparende beheer- en onderhoudsplannen. Door groei ontstaat de vacature van projectmanager. Hiervoor is PART Techniek op zoek naar dames of heren met een werktuigbouwkundige, civieltechnische of elektrotechnische achtergrond.


Functie

Wat doe je zoal als Assistent projectmanager? Samengevat heel veel diverse werkzaamheden in een technische wereld. Eigenlijk moeilijk in een functieprofiel te vatten. Maar om het toch te proberen:

  • Informatie op basis van inspecties en data combineer je met een gezonde algemene technische kennis, specifieke kennis van de branche en werkwijze tot een conclusie in welke staat de techniek is.
  • Je rapporteert en overlegt in & extern in welke condities de assets verkeren en hoe hier volgens jou op te anticiperen. Dat kan dus zijn van ‘niks aan het handje, de assets zijn in prima staat’ tot ‘wow, als we niks doen ontstaan hier levensgevaarlijke situaties; we moeten gelijk ingrijpen!
  • Je bent zowel werkzaam op kantoor, als ‘in het veld’ werkzaamheden aan het coördineren als met opdrachtgevers aan het overleggen. Je vindt het leuk om relaties van (ongevraagd) advies te voorzien en op wijze aanvullende informatie te verwerven.


Functie-eisen

Om de functie van ‘Assistent Projectmanager’ via PART techniek met plezier uit te kunnen voeren denken we dat de ideale kandidaat onderstaande punten kan ‘afvinken’;

  • HBO/WO werk- en denkniveau (relevante technische richting, bijvoorbeeld mechanical engineering, civiele techniek, toegepaste wiskunde of electrical engineering)
  • Jij bent een frisse wind. Je houdt van aanpakken en neemt initiatief. Als het even tegenzit laat je ‘de kop niet hangen’.
  • Zaken die in jouw ogen beter kunnen, analyseer je, kwantificeer je en breng je vervolgens als verbetering in. Extern én intern.
  • Het risicomanagement van assets is uiterst serieus werk, maar klanten en collega’s vinden het plezierig om met je te werken.


Aanbod

De Assistent Projectmanager is een baan voor een flexibele, communicatief vaardige en goed opgeleid persoon met verantwoordelijkheidsgevoel. Dat daar een goed marktconform salaris tegenover moet staan begrijpt de opdrachtgever van Part Techniek. Daarnaast wordt je geboden:

  • Werkzaam zijn in een jong en ambitieus team van Bachelor, Master en PHd opgeleide collega’s.
  • Een grote vrijheid in de keuze hoe je je functie wilt inrichten. De (jonge) leiding van het bedrijf houdt daarin de uitspraak van Steve Jobs; ‘It doesn’t make sense to hire smart people and then tell them what to do, We hire smart people so they can tell us what to do’.
  • Ruime kansen op persoonlijke en inhoudelijke ontwikkeling. Als je dat wil kan je ook wat van de wereld zien, want het bedrijf heeft internationale ambities.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden naar de functie van Assistent Projectmanager van PART Techniek, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.

Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je sollicitatie op de vacature van Assistent Projectmanager van PART Techniek graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel. Maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. Ook in dat geval komen we graag met je in contact. We vertellen je graag meer. PART Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting. We adviseren je graag.