058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Ben je voornemens te starten met een opleiding in de verspaning? Ben je ambitieus, gedreven en nieuwsgierig naar die prachtige metaalsector? Bij Part Techniek begrijpen we dat je aan het begin van je carrière nog niet je hele leven uitgestippeld kunt hebben. Met de vacature BBL Allround Verspaner bieden we je de kans om in de vorm van een ontwikkelingstraject de verschillende mogelijkheden te ontdekken en jezelf te ontwikkelen bij één van onze top werkgevers. Je krijgt de unieke kans om een prachtig vak te leren!


Organisatie

De opdrachtgever van Part Techniek ontwerpt en produceert onderdelen met een hoge moeilijkheidsgraad. Ze opereren in uiteenlopende industrieën zoals; semiconductor-, medische-, defensie-, en (aero)space-industrie.


Functie

Je gaat bij onze opdrachtgever starten aan een opleiding speciaal ingericht voor BBL leerlingen die de opleiding Allround Verspaner willen gaan volgen. Je gaat leren om producten te maken met behulp van complexe computergestuurde machines. Vanaf een werktekening maak je een programma dat wordt verstuurd naar de machine. Je leert om te gaan met verschillende materialen en gereedschappen en je leert om een CNC gestuurde machine te bedienen. Meten en controleren van het product is een belangrijk onderdeel van jouw werkproces. Als Allround Verspaner ga je mee denken in verbeterprocessen.


Functie-eisen

  • Minimaal een afgeronde VMBO KT opleiding met uitstroomprofiel N&T;
  • Technische affiniteit;
  • Nauwkeurig;
  • Open en communicatief;
  • Ambitieus;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.


Aanbod

Part Techniek biedt jou samen met haar opdrachtgever de ruimte om jezelf te gaan ontwikkelen, zowel technisch als persoonlijk. Gezamenlijk gaan we een persoonlijk opleidingsplan opstellen met als doel een vakman te worden binnen de verspaning.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.