058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Heb jij altijd al sterke interesse gehad richting techniek en wil jij jezelf op mechanisch, elektrotechnisch, pneumatisch en hydraulisch verder ontwikkelen? Voor meerdere technische opdrachtgevers is Part Techniek op zoek naar jongens en meiden die zich willen ontwikkelen tot een volwaardig mechatronica monteur!


Functie

De theoretische leerstof breng je direct in de praktijk. Je werkt 4 dagen in de week in het bedrijf, gaat 1 dag in de week naar school maar krijgt 5 dagen betaald! Je gaat aan de slag als leerling monteur in de machinebouw.


PART Techniek ​betaalt jouw volledige opleiding voor de gehele opleidingsduur

PART Techniek ​regelt de ideale werkplek bij één van onze opdrachtgevers

PART Techniek ​voorziet je van persoonlijke begeleiding tijdens de opleiding


Functie-eisen

  • Van origine ben jij nieuwsgierig en leergierig ingesteld en bezit je twee rechterhanden;
  • Je bent die handige sleutelaar die al vanaf jongs af aan sleutelt aan auto’s, tractors, scooters en alles wat rijdt;
  • Je bent op zoek naar leer- werk traject in BBL vorm waarbij je jezelf in de praktijk ontwikkeld;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer (pré).


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd of dit de mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel. Maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting. Part Techniek vertelt je graag meer.