058 833 0001 info@parttechniek.nl

Besturingstechnicus – Joure

Introductie

Samen met je collega heb je een methode gevonden om de belastingzegels weer correct opgeplakt te krijgen. Dit was niet eenvoudig, maar na het fine tunen en testen van de bandcamera’s vond je een oplossing. Deze kan nu ook worden uitgerold op de andere lijnen in de fabriek. Weer een stap gezet in het continu verbeteren van de lijnen en deze verbetering te onderhouden als nieuwe standaard conditie van het machinepark. 


Ben jij de besturingstechnicus die van een uitdaging houdt en aan de slag wil in een state-of-the-art machinepark?


Functie

Je voelt je thuis in een productieomgeving en kan zelfstandig en in teamverband correctief, preventief en inspectief onderhoud verrichten aan elektrotechnische, computer of PLC besturingen van installaties, meet- en regelsystemen en rand- en weegapparatuur. Je lokaliseert en verhelpt (potentiële) storingen aan productiemiddelen op het elektrotechnische, elektronisch, mechanisch en pneumatisch vlak. Tevens doe je dit in PLC-, servo- en computer bestuurde installaties (Industrial PC) / profibusnetwerk en visualiseringssystemen en netwerken met behulp van programmeerapparatuur en/of aan de hand van programmaboeken en processchema’s.


Functie-eisen

 • Je bent analytisch en resultaatgericht. Je krijgt energie van het oplossen van storingen en het optimaal laten werken van productielijnen. Je houdt vast totdat het optimale resultaat is behaald;
 • In de hectiek van de dag weet je de juiste prioriteiten te stellen en handelt hier resoluut naar; jij neemt je verantwoordelijkheid;
 • Meedenken in oplossingen, soms zijn ze simpel dan weer innovatief;
 • Je ziet mogelijkheden om de productie nog verder te optimaliseren;
 • Je hebt MBO werk- en denkniveau richting Besturingstechniek of gelijkwaardig.


Aanbod

 • Een salaris van € 3.048,- € 3.870,- op basis van 36 uur
 • Eindejaarsuitkering 8,33%, juli uitkering € 700,- en vakantietoeslag 8%
 • Arbeidscontract voor bepaalde tijd van 1 jaar (bij goed functioneren zal dit hierna worden omgezet in een contract voor onbepaalde tijd);
 • Tegemoetkoming zorgkosten;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Productverstrekking regeling;
 • Doorgroeimogelijkheden binnen een internationaal bedrijf;
 • Je werkt volgens een 3-ploegendienstrooster.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


PART Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact.


PART Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.


GEEF JE carrière

EEN BOOST 

Waar je op kunt rekenen
bij part techniek

Met onze vertrouwde werkgevers zit je altijd goed, we controleren alles van A tot Z en verzorgen het gehele traject. Persoonlijk, goed voorbereid en top werkgevers. Daar kun je op rekenen.

Gecontroleerde werkgevers

Goed salaris, goede voorwaarden

Persoonlijk contact