058 833 0001 info@parttechniek.nl

Buitendienst Monteur – Sneek

Introductie

Zoek jij een veelzijdige functie in een groeiend bedrijf in een enthousiast team waar veel ruimte is voor zelfontplooiing? Solliciteer dan bij PART Techniek op de vacature van ‘Service Monteur’!

Organisatie

De opdrachtgever van PART Techniek is leverancier van houtbewerkingsmachines, zowel nieuw als gebruikt. Daarnaast wordt onder eigen naam/in eigen fabriek hightech HSB machines en zaagmachines gebouwd. Deze machines worden zowel in Nederland als in het buitenland verkocht. Tevens beschikken ze over een uitgebreide storing- & onderhoudsdienst. Voor het keuren van machines is het bedrijf SKH-gecertificeerd.


Functie

De functie van Service Monteur is eenveelzijdige functie in een enthousiast team, waarbinnen veel ruimte is voor zelfontplooiing.Als service monteur voer je onderhoud, keuringen en reparaties uit aan machines op locatie bijklanten. Daarnaast plaats je zelfstandig of samen met je collega’s alle soorten machines enadviseer je klanten over het gebruik en onderhoud van de machines.


Functie-eisen

Voor deze functie is een technische opleiding op MBO-4 niveau met kennis van elektronica,krachtstroom, pneumatiek en hydrauliek vereist. Daarnaast denken we dat het handig is als je onderstaande punten kunt afvinken:


  • Kennis van besturingstechniek is een pré en relevante werkervaring als monteur, bij voorkeur in de machinebouw-industrie.
  • Je hebt communicatief sterk en beschikt over goede sociale vaardigheden
  • Het is van belang dat je zelfstandig kunt werken en dat je geen 9 tot 5 mentaliteit hebt.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B/E


Aanbod

Een veelzijdige en zelfstandige functie in een professionele omgeving bij een dynamische organisatiemet innovatieve producten. Onze opdrachtgever is een organisatie met een informeelkarakter waarbinnen veel ruimte is voor zelfontplooiing.

  • Salaris conform leeftijd en cao metaalbedrijf.
  • Goede secondaire arbeidsvoorwaarden met opleidingsmogelijkheden.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking met onze opdrachtgever. Je kunt dan de fabriek bezoeken en kennismaken met het bedrijf en eventueel toekomstige collega’s. En natuurlijk de techniek van dichtbij bekijken.


PART Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een bredere keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden!


Sollicitatie

We zien je sollicitatie op de vacature van Werkvoorbereider van Part Techniek graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel. Maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.


GEEF JE carrière

EEN BOOST 

Waar je op kunt rekenen
bij part techniek

Met onze vertrouwde werkgevers zit je altijd goed, we controleren alles van A tot Z en verzorgen het gehele traject. Persoonlijk, goed voorbereid en top werkgevers. Daar kun je op rekenen.

Gecontroleerde werkgevers

Goed salaris, goede voorwaarden

Persoonlijk contact