058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Ben je op zoek naar een functie als calculator? Parttime en dan ook nog het liefst bij een specialist in de machinebouw? Informeer eens bij Part Techniek naar deze functie bij een super leuk bedrijf!


Organisatie

De opdrachtgever van Part Techniek is een goed aangeschreven bedrijf dat bekend staat als specialist in RVS bewerking en verspaning, machinebouw, constructiebouw, constructiewerk en service & onderhoud.


Functie

Als calculator kom je te werken bij onze opdrachtgever die bekend staat als specialist in de machinebouw, RVS en aluminium bewerking, verwerking verspaning, onderdelenvoorziening, constructiewerk en haar hoge graad van serviceverlening. De bedrijfscultuur is laagdrempelig en pragmatistisch. Het bedrijf is hoofdzakelijk actief in Nederland. Je zult mee gaan denken in optimalisatiemogelijkheden om het bedrijf naar een hoger plan te tillen. De afdeling bestaat momenteel uit 2 calculators waarvan 1 dit jaar met pensioen gaat, 3 werkvoorbereiders, en wordt geleid door een Hoofd bedrijfsbureau.


De werkzaamheden betreffen het calculeren en offreren van klantspecifieke aanvragen van half- en eindproducten op basis van tekeningen, schetsen, specificaties en herhaalopdrachten. Het betreft zowel seriematige als complexe klantvragen. De calculaties maak je in een ERP systeem (Plan de Campagne). Bij het calculeren houd je rekening met de materiaalkeuze, machinale bewerkingen, uitbesteed werk, levertijd en eventuele vervoerskosten. Je hebt regelmatig contact met klanten en collega’s over specifieke oplossingen, materiaalkeuzes en alle voorkomende zaken.


Functie-eisen

  • MBO/HBO niveau. Bij voorkeur in een technische richting;
  • 24 tot 32 uur beschikbaar per week, de invulling hiervan is in overleg;
  • Ervaring met een ERP systeem is pré;
  • Nauwkeurig en communicatief vaardig;
  • Beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift.


Aanbod

  • Werken in een leuk, informeel team met een no nonsens cultuur;
  • Afwisselende werkzaamheden, prima ontwikkelingsmogelijkheden;
  • Salaris conform de CAO Metaal en Techniek;
  • Een opleidingsbudget van in ieder geval €2500 per jaar zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen;
  • Een jaarcontract via Part Techniek, maar een baan waarbij heel duidelijk en expliciet de intentie is om het een vaste baan te laten worden.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden naar de functie van ‘Calculator’ van Part Techniek, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar.


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.