058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Heb jij ervaring als monteur, maar wil je graag doorgroeien naar een functie als chef? Zodat je je kennis en ervaring kan delen en je visie en ideeën kan implementeren? Dan is de functie van ‘Chef Techniek & Aftersales’ van Part Techniek wellicht iets voor jou?


Organisatie

Regelgeving op het gebied van duurzaamheid, hygiëne, persoonlijke veiligheid en betrouwbaarheid volgt elkaar in steeds rapper tempo op. Daardoor hebben instellingen en bedrijven steeds meer behoefte aan partners die samen met ze kijken naar oplossingen voor schone en veilige oplossingen op maat. De opdrachtgever van PartTechniek is een innovatieve en flexibele partner op het gebied van unieke reinigingsmachine waarmee efficiënte, duurzame en unieke kwaliteitsoplossingen worden geboden.


Functie

Samen met een team van 3 eigen monteurs en diverse servicepartners houd jij je bezig met onderhoud, reparatie, service en aflevering van de machines. Deze machines verlangen een goed en steeds innoverend serviceapparaat. Met jouw pragmatische aanpak en frisse ideeën maak jij ‘Techniek & Aftersales’ klaar voor de volgende groeispurt. Je bespreekt in- en extern wat er moet gebeuren. Met jouw professionele en oplossingsgerichte houding weet je collega’s opdrachtgevers en servicepartners zo te motiveren dat ze voorop blijven lopen op serviceniveau, kwaliteit en innovatief vermogen. Het ene moment ben je zelf aan het sleutelen, het andere moment begeleid je een aflevering van een nieuw machine en weer een ander moment hang je met een leverancier aan de lijn om nieuwe mogelijkheden door te spreken.


Functie eisen

Om met de energieke collega’s en moderne techniek aan de slag te kunnen voldoe je bij voorkeur aan onderstaande punten.

  • Je bent een energiek persoon, wilt op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en bent gedreven om elkaar naar een hoger niveau te brengen.
  • Je hebt kennis en ervaring m.b.t. hydrauliek, electronica, brandstofmotoren en kunt electrode en Co2-lassen.
  • Je hebt een commerciële drive en bent oplossingsgericht en representatief.
  • Je hebt een afgeronde technische opleiding. Bijvoorbeeld richting voertuigtechniek, landbouwmechanisatie, werktuigbouwkunde.


Aanbod

Geldt een deel van de bovenstaande punten voor jou? Dan ben jij de ‘chef techniek & aftersales’ waar Part Techniek naar op zoek is! Waarom wil jij dit niet mislopen?

  • Jij wilt werken een fulltime, zelfstandige en afwisselende baan.
  • Je houdt van transparantie, open- en eerlijkheid in een platte organisatie met een nuchtere en ondernemende bedrijfscultuur.
  • Je krijgt een aantrekkelijk en concurrerend arbeidsvoorwaardenpakket en een opleidingsbudget van in ieder geval €2500 per jaar zodat je jezelf blijft ontwikkelen.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking met onze opdrachtgever. Je kunt dan de machines en de techniek bekijken, kennismaken met het bedrijf en eventueel toekomstige collega’s. Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een bredere keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden!


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.