058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Ben jij als ervaren draaier op zoek naar een nieuwe uitdaging en ben jij klaar voor het grotere werk?


Functie

In de functie van CNC Draaier ben je verantwoordelijk voor het draaien van eenvoudige tot complexe werkstukken in diverse materialen en van enkel stuks tot kleine series op een draaibank met Fagor teach-in besturing. Je programmeert zelfstandig aan de machine en zorgt ervoor dat het proces goed en veilig verloopt.


Je bent betrokken, enthousiast en gemotiveerd om het maximale uit de machine te halen. Daarbij ben je flexibel inzetbaar en bereid om incidenteel ook andere (frees)machines te bedienen. Hierbij is het van belang om goed in teamverband te kunnen werken. Je kiest zelf de juiste gereedschappen, bewerkingsvolgorde en optimale werkwijze eventueel in overleg met de voorman. Je werkt naar het vereiste eindresultaat op basis van technisch inzicht en ervaring.


Functie-eisen

  • Je hebt werkervaring als CNC Draaier;
  • Je kunt goed tekening lezen en kunt je eigen producten goed en nauwkeurig controleren;
  • Je hebt bij voorkeur werkervaring met Fagor besturing;
  • Je beschikt over een goede materialenkennis;
  • Je beschikt over een gedreven, nauwkeurige en enthousiaste werkinstelling;
  • Je bent bereidt tot het volgen van een cursus frezen met Heidenhain besturing.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden naar de functie van CNC Draaier van Part Techniek, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar.


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.