058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Ben jij een zelfstandige CNC Draaier met de passie voor je vak en kan je dit op een enthousiaste en meewerkende wijze op anderen overbrengen? Heb jij ervaring, een zelfstandige houding en kennis om een coachend meewerkende rol op je te nemen? Dan is de vacature van CNC Draaier via Part techniek iets voor jou!


Organisatie

De klanten van de opdrachtgever van Part Techniek maken eindproducten voor de consumenten, de medische en de industriële markt. Zij ontwikkelen, ontwerpen en maken voor hen unieke productiemiddelen, zoals tools, testapparatuur, speciaal machines, assemblagesystemen en volautomatische productiecellen. In huis zijn alle disciplines aanwezig om deze systemen van een idee tot een werkende realisatie te brengen. Daarvoor bestaat het team uit 33 vaktoppers op het gebied van werktuigbouwkunde, micro mechanica, electrotechniek, software, verspaning en assemblage. De ontwikkelingen op het gebied van Smart Manufacturing worden door onze opdrachtgever op de voet gevolgd en toegepast.

Het bedrijf bestaat dit jaar inmiddels 33 jaar en wil verder groeien. Sinds 2016 hebben ze een nieuw bedrijfspand in gebruik genomen vel groeiruimte en is er geïnvesteerd in nieuwe verspaningsmachines en personeel.


Functie

Als draaier vervaardig je fijnmechanische onderdelen op zeer moderne CNC-draaibanken met aangedreven gereedschap, overnamespil en stangenlader. Daarbij programmeer je zowel aan de machine , als offline met behulp van CAM. Overdag zullen er vooral enkelstuks tot kleine series fijnmechanische producten worden gemaakt. Vervolgens zorg je ervoor dat je draaibank onbemand in de nacht en in het weekend grote series werkstukken vervaardigd.

Afhankelijk van je ervaring en kwaliteiten is het mogelijk om een sturende rol te gaan vervullen op de draaiafdeling waar twee jonge draaiers reeds werkzaam zijn. Je bent geheel zelf verantwoordelijk voor een slimme bewerkingsstrategie, gereedschapskeuze en programmering. Je kunt zeer zelfstandig je verspaningsproblemen oplossen en ondersteunt ook je collega’s daar mee. Je probeert samen met de werkvoorbereiding het werk evenwichtig te plannen.

Het functieprofiel hebben we als CNC Draaier opgesteld, want daar zien we momenteel de meeste drukte en dat steeds verder toenemen. Maar als jij zegt ‘ja, leuk; maar 100 % CNC Draaien is niet mijn ambitie’ dan zullen wij kijken hoe we e.e.a. in het dynamische bedrijf van Part Techniek’s opdrachtgever kunnen inpassen.


Functie-eisen

  • Afgeronde MBO opleiding bij voorkeur in de verspaningstechniek;
  • Aangevuld met verspaningscursussen;
  • Aangevuld met programmeercursussen;
  • Een aantal jaren verspaningservaring;
  • Ervaring met programmeren;
  • CAM programmeer ervaring is een pré.


Aanbod

  • Een uitstekend salaris conform de CAO voor de Metaal en Techniek;
  • Goede persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden en een opleidingsbudget van Part Techniek voor in ieder geval €2500,- per jaar zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen;
  • Een contract via Part Techniek of rechtstreeks via werkgever, de intentie is heel duidelijk om tot een vast dienstverband te komen.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd of de functie van ‘CNC Verspaner’ de mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.

Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar.

Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.