058 833 0001 info@parttechniek.nl

CNC Frezer & Draaier – Noordoost-Friesland

Introductie

Sta jij voor kwaliteit, betrouwbare afspraken, aandacht voor het product en werk jij graag met de meest moderne machines? Dan is deze functie als CNC operator wellicht iets voor jou!


Organisatie

Onze opdrachtgever is actief in de fijnmechanische verspaning van hoogwaardige, zeer klantspecifieke producten. Men is zeer innovatief en beschikt over een zeer modern machinepark. Het bedrijf is betrokken vanaf het ontwerp, advies tot eindproduct. Omdat elk product uniek is werken er louter hoog gekwalificeerde vakmensen. Vanwege groei is men op zoek naar een vakman CNC Frezer & Draaier.


Functie

 • Het programmeren en afstellen van de CNC Frees machine; DMG en Fehlman en zijn zowel 3-, 4-, als 5 assig. Men werkt metHaidenheim. Er wordt zowel uit het bewerkingscentrum CAD CAM gewerkt als aan de machine. Het gaat hier vaak om kleine series:
 • Men werkt met alle metalen en kunststoffen maximaal 500 x 500 x 100 mm ±0.02 mm:
 • Werken volgens tekeningen die door de klant zijn aangeleverd:
 • Selectie en toepassen van juiste gereedschappen;
 • Voor het CNC draaier geldt dat er gewerkt wordt met 6 assige Doosan Lynx en Puma met Corobot en programmeertmet Fanuc:
 • Er wordt zowel uit het bewerkingscentrum gewerktals aan de machine. Het betreft hier vaak kleine series nieuwe en bestaandeproducten:
 • De toleranties waar je mee werkt zijn 300 x 500 mm ±0.02 mm


Functie-eisen

Zelfstandig en netjes werken. Kwaliteit van de producten is erg belangrijk, je bent dan ook kwaliteitsbewust!

 • Je hebt technisch inzicht;
 • Bij voorkeur heb je al een opleiding MBO Werktuigbouwkunde, Verspaning of vergelijkbaar gevolgd;
 • Nederlands sprekend;


Aanbod

 • Een passende beloning volgens de cao Klein Metaal
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen
 • Een baan in dagdienst
 • Een zelfstanidge functie en een prettige werkomgeving met een enthousiast en betrokken team waar unieke en bijzondere producten worden vervaardigd


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.


GEEF JE carrière

EEN BOOST 

Waar je op kunt rekenen
bij part techniek

Met onze vertrouwde werkgevers zit je altijd goed, we controleren alles van A tot Z en verzorgen het gehele traject. Persoonlijk, goed voorbereid en top werkgevers. Daar kun je op rekenen.

Gecontroleerde werkgevers

Goed salaris, goede voorwaarden

Persoonlijk contact