058 833 0001 info@parttechniek.nl

CNC Frezer (kunststof) – Werktijden zelf te bepalen! – Drachten

Introductie

Wil jij aan de slag bij een snelgroeiend innovatief bedrijf in de kunststof spuitgietwereld waar je je eigen werktijden mag bepalen? En er zo, samen met je collega’s, voor zorgen dat we de maakindustrie terugbrengen naar Friesland? Solliciteer dan bij PART Techniek op de functie van ‘Spuitgieter / Matrijswisselaar (Prototypes)’.


Organisatie

De opdrachtgever van PART Techniek staat voor haar ambitie; lokaal, duurzaam en circulair produceren en zo de maakindustrie terugbrengen naar Friesland.De machines die gebruikt worden, zijn namelijk wereldwijd gelijk en import- en vervoerskosten zijn hoog. Er ligt dus een enorme kans om de voorsprong die we met onze expertise hebben te behouden zodat het werk ook echt lokaal wordt uitgevoerd. Het is innovatief en uitdagend werk in een licht schone werkplaats en/of op kantoor.Functie

Wil jij onderdeel uitmaken van dit prachtige bedrijf? PART Techniek komt graag met jou in contact! Wat ga je doen als CNC Frezer?

In deze functie ga je je bezighouden met freeswerkzaamheden tot op microniveau. Het vak van CNC Frezer vraagt kennis en inzicht in het vertalen van de vraag naar het uiteindelijke, hoogwaardige product. Je bent verantwoordelijk voor het tijdig en correct uitvoeren van bewerkingen.

Dagelijks ben jij bezig met het bewerken van gevormde kunststof producten. Je hebt de beschikking over zeer moderne CNC freesmachines die de meest complexe vormen zeer nauwkeurig kunnen uitfrezen. De machines worden ondersteund door CAD-CAM software. Als CNC-Frezer ben jij mede verantwoordelijk voor het gehele freesproces en denkt mee in de bewerkingsstrategie, gereedschapskeuze, opspanningsmethode tot en met de kwaliteitsbeoordeling.

Functie-eisen

Wat wordt er van jou gevraagd;

 • MBO werk- en denkniveau, richting techniek;
 • Ervaring in een vergelijkbare functie en werkomgeving;
 • Bereid om diverse opleidingen/trainingen te volgen,
 • Ervaring met procesoptimalisatie is een pre;

Wie ben jij?

 • Je toont eigenaarschap in je werk, bent innovatief en werkt samen met je team.
 • Je bent een teamspeler, maar kan ook goed zelfstandig werken.
 • Je bent zeer accuraat: je streeft naar het vermijden van fouten door werkzaamheden op een overzichtelijke, logische en verzorgde manier uit te voeren.
 • Je toont inzet om een optimale invulling te geven aan de uit te voeren werkzaamheden.
 • Je bent jezelf bewust van de noodzaak van kwaliteit en dit bewustzijn is leidend in de uitvoering van je werkzaamheden.Aanbod

Wanneer je bij de opdrachtgever van PART Techniek komt werken, krijg je regelrecht een contract van ze aangeboden.Als je hier komt werken, kies je voor een innovatieve organisatie met een stevige marktpositie. Een gezond bedrijf dat hoogwaardige technische producten ontwerpt, ontwikkelt en produceert.

 • Marktconform salaris, afhankelijk per functie.
 • Ruimte om eigen werktijden in te delen (flexibele werktijdenregeling).


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie 1e of volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf. PART Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website.

Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een bredere keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden!


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bel, app of mail dan met PART Techniek op 0641420660 of info@parttechniek.nlNog sneller is het om direct te reageren via de knop ‘SOLLICITEREN’ We zien uit naar jouw reactie!


GEEF JE carrière

EEN BOOST 

Waar je op kunt rekenen
bij part techniek

Met onze vertrouwde werkgevers zit je altijd goed, we controleren alles van A tot Z en verzorgen het gehele traject. Persoonlijk, goed voorbereid en top werkgevers. Daar kun je op rekenen.

Gecontroleerde werkgevers

Goed salaris, goede voorwaarden

Persoonlijk contact