058 833 0001 info@parttechniek.nl

CNC Frezer – Noord West Friesland

Introductie

Part Techniek is voor een mooi stabiel familiebedrijf met prima toekomstperspectieven op zoek naar een gedreven CNC frezer.


Organisatie

De opdrachtgever van Part Techniek is een goed aangeschreven bedrijf dat bekend staat als specialist in RVS bewerking en verspaning, machinebouw, constructiebouw, constructiewerk en service & onderhoud. 


Functie

Als CNC Frezer kom je te werken bij een bedrijf dat bekend staat als specialist in RVS bewerking en verspaning, onderdelen, machinebouw, constructiewerk en service & onderhoud. Door de vele opdrachten en doorgroei van collega’s binnen de organisatie is uitbreiding van het team nodig. In de functie van CNC Frezer ben je verantwoordelijk voor het verspanen van eenvoudige tot complexe werkstukken in kleine series in diverse materialen op een 3 assige CNC-freesmachine of kotterbank. Daarbij bewaak je het bewerkingsproces en de kwaliteit van het product. Je bent verantwoordelijk voor de programmering, de kwaliteit van de producten en het tijdig leveren.. De programmatuur is Siemens en Heidenhain. Je bent ook verantwoordelijk voor het verrichten van metingen, let scherp op de juiste toleranties en draagt zorg voor volledige en juiste administratie. Jij hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan en wilt graag meebouwen aan de verdere groei en ontwikkeling van het bedrijf. Op termijn krijg je de kans om meerdere machines tegelijk te bedienen.

Functie-eisen

 • Minimaal enkele jaren ervaring met CNC frezen / programmeren. (Heidenhain/Siemens);
 • Je beschikt over vakkennis betreffende verspanende gereedschappen en materialen;
 • Je bent in staat zelf de machine in te stellen en eventueel extern te programmeren;
 • Je bent in staat nauwkeurig, kosteneffectief en zelfstandig te werken;
 • Je bent communicatief vaardig en goed in staat binnen een team te werken;
 • Ervaren met het opstellen/uitlijnen/middelen van grote werkstukken.

Aanbod

Als CNC Frezer bij Part Techniek kan je het volgende verwachten:

 • Een uitstekend marktconform salaris;
 • Een opleidingsbudget van in ieder geval €2500,- per jaar zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen;
 • Een jaarcontract via Part Techniek;
 • Ruime mogelijkheden voor opleiding en training;
 • Een verantwoordelijke en afwisselende functie in een ( enthousiast) en gemotiveerd team;
 • Daarnaast willen we graag dat je meedenkt in optimalisatie van het huidige team en meedenken in verbetervoorstellen om het bedrijf naar een hoger plan te tillen.

Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze functie via Part Techniek, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.

Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel van CNC Frezer’, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar.


Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting. We vertellen je graag meer. 

[cx_apply_button]

GEEF JE carrière

EEN BOOST 

Aan de slag

Door het combineren van onze marktkennis en het doorgronden van jouw ambities in de technische sector weten wij dé uitdaging voor jou te vinden die jouw werkgeluk boost!