058 833 0001 info@parttechniek.nl

CNC Frezer – Sneek

Introductie

We zijn op zoek naar een CNC frezer, die zijn vak verstaat of die het graag wil gaan leren!


Organisatie

Onze opdrachtgever is een goed aangeschreven bedrijf met een modern machinepark waarmee ze hoogwaardige onderdelen (voornamelijk) frezen. De opdrachtgever van Part Techniek levert wereldwijd en loopt voorop in innovatie. Investeren in medewerkers is daardoor een vanzelfsprekendheid, heb jij nog niet de gevraagde ervaring maar wel de juiste instelling en motivatie, dan behoort een ontwikkelingstraject tot de mogelijkheden.


Functie

Als CNC Frezer werk je afwisselend aan diverse klantspecifieke producten, zowel in kleine series als enkelstuks. Daarbij bewaak je het bewerkingsproces en de kwaliteit van het product. Je werkt met moderne zowel horizontale – als verticale banken, 4- en 5 assige bewerkingcentra. je bent verantwoordelijk voor de programmering, de kwaliteit van de producten en het tijdig leveren.. De programmatuur is Siemens, Okuma of Mazatrol besturingen. Daarbij ben je ook verantwoordelijk voor het verrichten van metingen, let je scherp op de juiste toleranties en draag je zorg voor volledige en juiste administratie. Daar waar nodig stuur je bij. Jij hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan en wilt graag meebouwen aan de verdere groei en ontwikkeling van het bedrijf. Op termijn krijg je de kans om meerdere machines tegelijk te bedienen. Het bedrijf werkt in een 2-ploegensysteem en op vrijwillige basis is het mogelijk in 3-ploegensysteem te werken.


Functie-eisen

  • MBO met een opleiding richting verspaning, werktuigbouwkunde of gelijkwaardig;
  • Geen bezwaar tegen werken in een 2-ploegensysteem
  • Ervaring met bijvoorbeeld Siemens, Okuma of Mazatrol;
  • Een lokaal bedrijf, met een internationaal dynamisch karakter;
  • Werkzaamheden worden uitgevoerd op moderne machines, jij wilt mee voorop lopen in de techniek.


Aanbod

  • Een uitstekend marktconform salaris;
  • Een opleidingsbudget van in ieder geval €2500,- per jaar zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen;
  • Een jaarcontract via Part Techniek of direct op contract bij onze opdrachtgever.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd of de functie van ‘CNC Frezer’ de mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.

Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.

Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.


[cx_apply_button]

GEEF JE carrière

EEN BOOST 

Aan de slag

Door het combineren van onze marktkennis en het doorgronden van jouw ambities in de technische sector weten wij dé uitdaging voor jou te vinden die jouw werkgeluk boost!