058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Sta jij voor kwaliteit, betrouwbare afspraken, aandacht voor het product en werk jij graag met de meest moderne machines? Dan is deze functie als CNC operator wellicht iets voor jou!


Organisatie

De opdrachtgever van PART Techniek is een klantgericht, professioneel en ambitieus bedrijf actief in de precieze metaalbewerking.


Functie

Je bent verantwoordelijk voor het organiseren en toezien op een efficiënt productieverloop van een aantal machines.Bij een nieuwe runs is er overdracht door machinestellers aan operators. Je noteertvereiste machine- en meetgegevens voor het productieverslag en verricht visuele controles en eerste metingen van producten (op de meetkamer conform meetvoorschriften).Tijdig vul je grondstoffen aan en op voorgeschreven wijze verzamel je gereed product en levert deze af.
Aan het eind van de dag ben je een tevreden man als er een gecontroleerd verloop van het productieproces was. Tijdens het productieproces wordt kwaliteit voortdurend gemonitord conform specificaties.

Functie-eisen

Om de functie fluitend uit te kunnen voeren voldoe je aan onderstaande punten, maar mocht je niet alles al ‘in the pocket’ hebben, graag ook solliciteren!

  • Ervaring CNC frezen/draaien is minimaal instapniveau.
  • Meetapparatuur kunnen bedienen (incl. schuifmaat, micrometer)
  • Technisch inzicht
  • Overzicht kunnen houden over verschillende productieprocessen en processtappen


Aanbod

Geldt een deel van de bovenstaande punten voor jou? Dan ben jij de operator waar PART Techniek naar op zoek is! Waarom wil jij dit niet mislopen?

  • Jij wilt werken met een hypermodern machinepark in een fulltime, zelfstandige en afwisselende baan.
  • Je houdt van transparantie, open- en eerlijkheid in een platte organisatie met een nuchtere en ondernemende bedrijfscultuur.
  • Je krijgt een aantrekkelijk en concurrerend arbeidsvoorwaardenpakket en een opleidingsbudget van in ieder geval €2500 per jaar zodat je jezelf blijft ontwikkelen.
  • Jij wilt samenwerken met werkvoorbereiders, kwaliteitsmedewerkers, engineers, programmeurs, inkoop, machine-instellers, TD en logistiek.

Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd of de functie van operator wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking met onze opdrachtgever. Je kunt dan de fabriek bezoeken en kennismaken met het bedrijf en eventueel toekomstige collega’s. En natuurlijk de techniek van dichtbij bekijken.

PART Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een bredere keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden!

Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. PART Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar.


Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.