058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Laat je je niet inperken door oude gewoonten, opvattingen of ideeën en benader je uitdagingen het liefst door er vanuit een nieuwe invalshoek naar te kijken? Heb jij een passie voor techniek en kun je goed zelfstandig en binnen een team werken? Wil jij je steeds verder ontwikkelen en denk je graag mee over verbetermogelijkheden van mens, machine en proces? Dan is de vacature van CNC Verspaner bij Part techniek is voor jou!?


Organisatie

De opdrachtgever van Part Techniek is een moderne toeleverancier in een snel ontwikkelende markt. Ze leveren voornamelijk enkelstuks en kleine series voor een zeer diverse klantenkring. Ze werken met een team van ongeveer 20 mensen en onderscheiden zich door snel en efficiënt te werken met moderne middelen. Het zijn hun vakmensen die het verschil maken. Door een toekomstbestendig bedrijfs- en personeelsbeleid werden ze in het verleden districtswinnaar van de Smart People Award. Het is een financieel gezond bedrijf met een gedreven team en ze hebben plezier in hun werk.


Functie

We zijn op zoek naar een CNC verspaner op MBO-3/4 werk- en denkniveau met passie voor het vak. Er is een grote diversiteit in te maken producten en daardoor veel afwisseling. Je programmeert zelf je werkstukken (CadCam) bij de machine en hebt mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen op je vakgebied (4 en 5-assig frezen). Er wordt gewerkt in een schone, nieuwe geconditioneerde werkomgeving met moderne machines en gereedschappen. Eigen initiatief en meedenken wordt zeker gewaardeerd.


Functie-eisen

Om deze functie met plezier uit te oefenen hen je goede programmeervaardigheden, materiaalkennis en ben je nauwkeurig, cijfermatig en analytisch sterk onderlegd. Daarnaast begrijp je hoe je machines op de juiste manier instelt en houdt je vast totdat het optimale resultaat is behaald. Ook kun je snel schakelen met collega’s en communiceert je hierbij gemakkelijk. Daarnaast heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kan je goed overzicht houden over de verschillende projecten en weet je de juiste prioriteiten te stellen.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd de vacature van CNC Verspaner wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking met onze opdrachtgever. Je kunt dan de fabriek bezoeken en kennismaken met het bedrijf en eventueel toekomstige collega’s. En natuurlijk de techniek van dichtbij bekijken.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een bredere keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden!


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar.


Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.