058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Ben jij op zoek naar een baan waarin je de verbindende schakel bent tussen de klant en de supply chain? Lijkt het jou leuk om het aanspreekpunt van de klant te zijn? Houd jij van afwisselende taken? En ben jij communicatief vaardig?


Organisatie

Onze opdrachtgever is marktleider op het gebied van deursystemen voor het openbaar vervoer. Zij bieden de modernste technologie, duurzame producten van hoge kwaliteit en op maat gemaakte oplossingen om de passagierservaring te verbeteren en de uitvaltijd te verminderen. Onze opdrachtgever richt zich op deursystemen voor intensief stedelijk passagiersvervoer. Wat 25 jaar geleden begon, is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met vestigingen in Bolsward, UK, USA, Hong Kong en Australië. Inmiddels werken ongeveer 200 medewerkers met veel enthousiasme en plezier bij onze opdrachtgever.


Functie

Als commercieel medewerker binnendienst van het orderteam ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de communicatie met de klanten over al hun operationele zaken. Het orderteam bestaat momenteel uit drie Material Planners en vijf Commercieel medewerkers binnendienst.


Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten en hebt eigen accounts in jouw beheer. Jij weet wat jouw klanten doen en zorgt ervoor dat dit wordt vertaald naar een accurate forecast en een perfect afgestemde orderstroom. Je voelt je verantwoordelijk voor jouw accounts en begeleidt nieuwe klantprojecten door de organisatie van onze opdrachtgever. Daarbij ben je een kei in het samenwerken en communiceren met jouw collega’s en de klant.


Functie-eisen

  • Je hebt aantoonbare Hbo werk- en/of denkniveau in de commerciele richting;
  • Je hebt ervaring in een soortgelijke functie;
  • Je hebt affiniteit met de techniek;
  • Je bent communicatief sterk op verschillende organisatieniveaus;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je hebt kennis en kunde van geautomatiseerde processen en systemen (o.a. ERP);
  • Je kunt goed prioriteiten stellen, schakelt snel en durft beslissingen te nemen;


Aanbod

  • Een internationale organisatie met constant oog voor innovatie welke volop in ontwikkeling is en waar je met mee mag bouwen en groeien;
  • Samenwerking in een informele, no-nonsense omgeving waar open communicatie de boventoon voert;
  • Goede arbeidsvoorwaarden en alle vertrouwen en mogelijkheden om je te ontwikkelen.


Een kleine, grote organisatie: klein genoeg voor gezelligheid, korte lijnen en de mogelijkheid voor jou om daadwerkelijk het verschil te kunnen maken en iedereen te kennen. Groot genoeg om een belangrijke speler te zijn in de markt en volop aandacht te besteden aan innovatie en jouw persoonlijke ontwikkeling.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd of deze functie de mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


PART Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. PART Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar.


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.