058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Op zoek naar een zelfstandige en afwisselende functie als Commercieel medewerker binnendienst?


Organisatie

Onze opdrachtgever ontwerpt, produceert en levert stalen eindproducten voor opdrachtgevers in zowel binnen- als buitenland. Vanwege een organisatorische verandering is er plek vrij gekomen voor een commercieel medewerker binnendienst.


Functie

Het In behandeling nemen van de projectaanvragen, uitwerken van offertes, intern schakelen met de engineering met betrekking tot maken van tekeningen en communicatie richting klanten, versturen van bevestigingen naar klanten en het verwerken van de gegevens in Ridder IQ.


Je bent medeverantwoordelijk voor de goede afloop van de projecten volgens afspraak en hebt regelmatig contact met de Nederlandse en buitenlandse klanten die je voorziet van informatie als dit gevraagd wordt of noodzakelijk is. Tevens heb je veel interne contacten met de inkoop, werkvoorbereiding, de productie en de logistieke afdeling. Op den duur kan het zijn dat je inkoop gerelateerde ondersteunende werkzaamheden verricht. In deze afwisselende heb je een coördinerende rol in zijn geheel en is het belangrijk dat je zorgvuldig werkt en pro-actieve houding hebt. Je werkt je veel samen met de accountmanager van de organisatie.


Functie-eisen

  • MBO 4 werk- en denkniveau ( affiniteit met techniek is een pre);
  • Goede beheersing van de Nederlands- en Engelse taal. Duits is een pré;
  • Accuraat, zelfstandig kunnen werken, communicatief vaardig en goed overzicht kunnen houden;
  • Servicegerichte en proactieve houding en stevig in je schoenen staan;
  • Overzicht houden, vooruitkijken en prioriteiten kunnen stellen;
  • Fulltime beschikbaar.


Aanbod

  • Een salaris tussen €3000 en €4000 bruto per maand;
  • 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen;
  • Reiskostenvergoeding en een eindejaar bonus;
  • Een zelfstandige en afwisselende functie voor onbepaalde tijd bij een laagdrempelig bedrijf.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden naar de functie deze van Part Techniek, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar.


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.