Inloggen
058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Ben jij een ambitieuze slimme rekenaar met een bouwkundige achtergrond en wil je graag aan de slag als constructeur? Of wil je daartoe opgeleid worden? Dan is Part Techniek op zoek naar jou!

Functie

Als constructeur ben jij de spin in het web op constructief gebied. De nadruk van je werk ligt op het doen van constructieberekeningen en het overleggen met en adviseren van collega’s en opdrachtgevers over mogelijkheden.

De dagelijkse werkzaamheden zijn bijvoorbeeld:

  • Mee ontwikkelen en ontwerpen van duurzame en innovatieve houtskeletbouwconstructies;
  • Fungeren als aanspreekpunt voor tekenaars, werkvoorbereiders en klanten voor advies over bouwkundig advies;
  • Uitwerken en uitleggen van constructieberekeningen aan wand-, dak- en vloerelementen;
  • Op een pragmatische manier oplossingen vinden voor constructieve uitdagingen, het hoeft niet moeilijk gemaakt te worden voor het moeilijk doen.


Functie eisen

  • Je bent een goede rekenaar en hebt een constructieve opleiding / achtergrond op MBO of HBO Niveau;
  • Je hebt liefde voor het vak, kunt gemakkelijk kennis en ervaring delen wilt werken in een enthousiaste ploeg van collega’s (10 tekenaars, 2 werkvoorbereiders, 2 calculators);
  • Je wilt bij een bedrijf werken dat voorop loopt in techniek en innovatie en met een stabiele en trouwe klantenportefeuille.


Aanbod

Voor deze functie zijn we op zoek naar iemand die bijvoorbeeld bij een advies- of ingenieursbureau werkt of heeft stage gelopen, maar meer binding met de bouw, het bedrijf en de werkvloer wil hebben. En waarde hecht aan o.a. een vast contract, minder reistijd en goede scholing- en ontwikkelingsmogelijkheden. Bij deze functie kom je dan ook regelrecht bij de opdrachtgever van Part Techniek in dienst.

  • Een mooie baan bij onze opdrachtgever,
  • Een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden,
  • Een leuk, jong en ambitieus team van collega’s (ook de directie).


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar.

Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.