058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Ben jij die ervaren tekenaar met affiniteit voor technische systemen? Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een Constructeur / Tekenaar die zijn of haar bijdrage gaat leveren aan de bouw van machines voor de agrarische sector.


Organisatie

Onze opdrachtgever is al 40 jaar gespecialiseerd in de ontwikkeling en constructie van machines voor de agrarische sector. Voornamelijk van beregeningsinstallaties en van machines voor de grondverzet. De machines worden in een modern pand van begin tot eind gebouwd.


Functie

Het doel van de functie is het zelfstandig samenstellen van (werk-)tekeningen en stuklijsten voor de productie van machines / machinedelen met aandacht voor uitvoerbaarheid, kwaliteit, kosten en efficiency.


Als ervaren tekenaar ben je bij onze opdrachtgever verantwoordelijk voor het ontwerpen en uitwerken van de machines in 3D ANSYS SpaceClaim. Je kunt zelfstandig werken en hebt daarnaast affiniteit met technische systemen. Binnen je functie ben je het aanspreekpunt voor je collega’s en klanten en bied je ondersteuning. Je verantwoordelijkheden zijn onder andere:

  • Het uitdenken en uitwerken van machines en machinebesturingen;
  • Het afstemmen van het ontwerp met de klant en met je collega’s;
  • Het uitvoeren van constructieve berekeningen;
  • Het klaarmaken van productie- en samenstellingstekeningen en de daarbij behorende stuklijsten met behulp van YaPDM in Ridder iQ.


Functie-eisen

  • Je hebt HBO werk/denkniveau;
  • Je hebt goede kennis op het gebied van machinebouw, mechatronica en hydraulische systemen;
  • Je hebt ervaring in het werken met en/of kennis van 3D-tekenpakketten en ERP-systemen;
  • Je bent flexibel en kunt meerdere projecten gelijktijdig aan;
  • Beheersing van de Engelse en Duitse taal is een pré.


Aanbod

Bij onze opdrachtgever krijg je een dynamische en zelfstandige functie met voldoende vrijheid en ruimte voor extra opleiding. Je krijgt een uitstekend marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De afgelopen jaren is het bedrijf flink gegroeid en is er veel nieuw talent aangenomen.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd of de functie van ‘Constructeur / Tekenaar WTB’ de mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel. Maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting. Part Techniek vertelt je graag meer.