058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Wij zijn op zoek naar een Constructeur / Tekenaar die zijn of haar creatieve ideeën gaat uitwerken voor zowel nieuwe als bestaande machines bij onze opdrachtgever. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdagende functie bij een leuk bedrijf?


Organisatie

Voor een bedrijf dat veelzijdige producten ontwerpt en fabriceert is Part Techniek op zoek naar een Constructeur Tekenaar. De producten worden wereldwijd geleverd in zowel landbouw als industriële toepassingen. Er zijn circa 30 medewerkers werkzaam bij onze opdrachtgever. De producten zijn met name allerlei soorten transportsystemen zoals transportbanden, rollenbanen, kistenvullers, palletiseermachines, kantelaars, liften, bunkers, machinebouw, bordessen en overige constructies.


Functie

Het gaat hier om een uitdagende functie bij een leuk bedrijf, waarbij veel aandacht is voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Je komt in een informeel team te werken. In deze functie is het belangrijk dat je een gedreven persoon bent met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je gaat in deze rol de klantvraag vertalen naar de ontwikkeling en constructie van de te produceren machine. Dit betekent concreet dat je zowel voor nieuwe als bestaande machines je creatieve ideeën gaat uitwerken met behulp van een tekenprogramma. Ook denk je actief mee in verbetering van producten en productiemethoden.


Taken:

 • Het uitvoeren en tekenen van technische werktuigbouwkundige constructies/machines;
 • Het opstellen en maken van schetsen, tekeningen en stuklijsten voor de productie;
 • Projectbegeleiding van opdrachten tot montage gereed product;
 • Het opstellen van de aanvraag c.q bestelspecificaties van toe te leveren halffabrikaat zowel intern als extern in samenwerking met de werkvoorbereiding;
 • Het op peil houden en mede verzorgen van de technische documentatie.


Functie-eisen

 • Opleiding minimaal MBO+ WTB;
 • Ervaring in de machinebouw, door onze diversiteit aan producten krijg je vaktechnisch te maken met veel verschillende technieken op het gebied van las- of boutconstructies, pneumatiek, hydraulica, besturingen, lagering en mechanische processen;
 • Ervaring met 3D CAD tekensysteem Solid Works en Windows applicaties;
 • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid. Bij voorkeur ook in de Engelse en Duitse taal.


Aanbod

 • Een interessante en uitdagende functie binnen een groeiende onderneming, een informele en prettige werksfeer met volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Wij bieden een (op termijn) vaste aanstelling.
 • Een goed marktconform salaris.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden naar de functie van ‘Constructeur Tekenaar’ van Part Techniek, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar.


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.