058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Heb jij een afgeronde opleiding HBO of WO Technische bedrijfskunde, in ieder geval een aantal jaren ervaring met technische contractberekeningen in een internationale organisatie en ervaring met materialen en inkoopprijzen? Dan is de functie van ‘Controller / Calculator’ bij Part Techniek wellicht iets voor jou!


Organisatie

De opdrachtgever van Part Techniek is een innovatief projectgestuurd bedrijf dat op maat gemaakte apparatuur en diensten wereldwijd levert. Om de verdere groei in goede banen te leiden is Part Techniek op zoek naar een controller / calculator.


Functie

In deze functie van controller / calculator gebruik en onderhoud je een adequaat en efficiënt orderberekeningsmodel en – tool. Je bepaalt kostenbudgetten van verkooporders en maakt voor betrokkenen inzichtelijk hoe projecten financieel er voor staan in verschillende fases van uitvoering. Je identificeert en detecteert mogelijkheden voor extra werk door verschillen te analyseren tussen ‘zoals verkocht’ en ‘zoals ontworpen/geleverd’. Je anticipeert op risico’s en onzekerheden in de orderberekening. Om een efficiënt en kosteneffectief ontwerp te bewerkstelligen kom je pro-actief met advies. Je schakelt met de verschillende afdelingen zoals Engineering en Projectmanagement. Je houdt relevante prijsontwikkelingen bij en analyseert berekeningsgegevens. Je bent ligt van het global finance team en rapporteert aan de CFO.


Functie-eisen

Om de functie van controller / calculator naar tevredenheid uit te kunnen voeren denken wij dat de ideale kandidaat voldoet aan de volgende eisen:

  • Een op HBO of WO-niveau afgeronde opleiding Technische Bedrijfskunde,
  • Een aantal jaren ervaring met technische contractberekeningen in een internationale organisatie,
  • Ervaring met materialen, inkoopprijzen en het hebben van marktkennis.
  • Het vermogen om dingen te beïnvloeden en gedaan te krijgen, bij voorkeur in een matrixorganisatie,
  • Gestructureerd, systematisch kunnen werken aan prioriteiten,
  • Een teamspeler zijn met communicatieve vaardigheden, zowel vloeiend in het Nederlands als Engels (zowel spreken als schrijven).


Aanbod

  • Een marktconform salaris gebaseerd op ervaring en opleiding;
  • 38 vakantiedagen per jaar;
  • Een jaarcontract via Part Techniek.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.

Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.