058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Sta jij voor kwaliteit, betrouwbare afspraken, aandacht voor het product en werk jij graag met techniek? Dan is deze functie als Conventioneel Draaier wellicht iets voor jou!


Organisatie

De opdrachtgever van PART Techniek is gespecialiseerd in de ontwikkeling en fabricage van hoogwaardig, roestvaststalen process equipment. FIB heeft zich ontwikkeld tot een wereldspeler met klanten in de (petro)chemische, olie & gas-, milieu-, papier- en voedselverwerkende industrie. De activiteiten zijn ondergebracht in diverse afdelingen die ieder vanuit hun specialisme op projectbasis samenwerken.


Functie

Binnen de productie van de opdrachtgever van PART Techniek is conventioneel verspanen op verschillende draaibanken een specialistisch vak. De draaier zorgt ervoor dat hoogwaardige producten en materialen, voornamelijk roestvaststaal en hoog gelegeerde materialen, met een precisiekarakter, verspanend bewerkt worden. Zodanig dat deze volgens werktekening, kwaliteitsplan, arbo-eisen en urenbegroting gerealiseerd worden.

Je bent verantwoordelijk voor:

 • Conventioneel draaiwerk en (klein) reparatiewerk
 • Vervaardigen en bewerken van onderdelen door middel van draaien, boren, tappen en draadsnijden
 • Controleren van de kwaliteit aan de hand van voorgeschreven specificaties
 • Onderhouden van de ter beschikking gestelde machines en handgereedschappen.


Functie-eisen

 • In het bezit van een technische opleiding
 • Ervaring als conventioneel draaier
 • Kennis van gereedschappen
 • In staat tekeningen te lezen
 • Je denkt in oplossingen, bent positief ingesteld, leergierig en weet van aanpakken
 • Beschikt over verantwoordelijkheidsgevoel en een no-nonsense karakter en staat open om samen met je collega draaier de machines te leren kennen.


Aanbod

Geldt een deel van de bovenstaande punten voor jou? Dan ben jij de conventioneel draaier waar PART Techniek naar op zoek is! Waarom wil jij dit niet mislopen?

 • Jij wilt werken met een mooi machinepark in een fulltime, zelfstandige en afwisselende baan.
 • Je houdt van transparantie, open- en eerlijkheid in een platte organisatie met een nuchtere en ondernemende bedrijfscultuur.
 • Je krijgt een aantrekkelijk en concurrerend arbeidsvoorwaardenpakket en een opleidingsbudget van in ieder geval €2500 per jaar zodat je jezelf blijft ontwikkelen.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.