058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Wil jij aan de slag bij een stabiel, innovatief en groeiend familiebedrijf dat al decennialang heeft bewezen ook in slechtere tijden adequaat te kunnen anticiperen op kansen en bedreigingen? Part Techniek is op zoek naar een ‘Coördinator Bedrijfsbureau / Planner Machinebouw’


Functie

Als ‘Coördinator Bedrijfsbureau / Planner Machinebouw’ ga je bij een toonaangevende machinebouwer aan de slag en wordt daar verantwoordelijk voor het opstellen van project- en materiaalplanningen voor een tijdige oplevering aan de (internationale) klanten van hightech machines. Je beheert pro-actief planningen, monitort op indicatoren per afdeling en legt deze vast in het ERP-systeem (Exact). Voor een optimale afstemming ben je veelvuldig in contact met de afdelingen sales, engineering, productie, werkplaats en inkoop. Als ‘Coördinator Bedrijfsbureau / Planner Machinebouw’ bewaak je continu de leverbetrouwbaarheid en stel je planningen bij naar aanleiding van verkoopprognoses, onvoorziene ontwikkelingen en kansen om dingen slim met elkaar te combineren. Het betreft een prachtige spilfunctie voor een adequate en efficiënte planning van de inzetbaarheid van medewerkers, machines, middelen en materieel.


Functie-eisen

 • Je hebt een afgeronde HBO Engineering / Werktuigbouwkunde;
 • Je hebt enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie in de metaal / machinebouw;
 • Je bent kostenbewust, stressbestendig en weet goed prioriteiten te stellen;
 • Je denkt in oplossingen en komt met nieuwe ideeën. Je houdt vast tot het beoogde resultaat bereikt is, zowel op financieel -, tijd- als kwaliteitsvlak;
 • Als teamplayer ben je gewend op diverse niveaus binnen de organisatie te communiceren;
 • Je hebt ervaring met het werken met ERP-pakketten (Exact is een pré);
 • Je Engels is woord en geschrift is voldoende.


Aanbod

 • Je gaat aan de slag bij een innovatief en internationaal bedrijf;
 • Een marktconform salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (CAO Metalektro);
 • Goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Werken bij een groeiende organisatie en een speler in de sector die jou volop kansen biedt voor de toekomst;
 • Een no-nonsense en authentieke bedrijfscultuur met ruimte voor eigen initiatief en ontplooiingskansen;
 • Bij gebleken geschiktheid een vast dienstverband, een (ontwikkel)assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden naar de functie van ‘Coördinator Bedrijfsbureau / Planner Machinebouw’ van Part Techniek, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar.


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.