058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Part Techniek is op zoek naar Coördinator Technisch Magazijn met inkoop ervaring. Een afwisselende functie binnen een dynamisch bedrijf.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een productiebedrijf met vestigingen in binnen- en buitenland.

Functie

Je bent verantwoordelijk voor het beheer van het magazijn van technische artikelen. Daarmee ben je een spin in het web bij het op peil houden en verder optimaliseren van het technische magazijn. Daarnaast stuur je medewerkers aan en communiceer je met verschillende afdelingen.

Je werkzaamheden zijn onder meer:

bepalen van optimale voorraden;

voeren van onderhandelingen;

beoordelen en evalueren van leveranciers en offertes op diverse aspecten;

afroepen/bestellen van diverse goederen, evt. onder raamcontracten;

controleren, signaleren en bewaken van voorraden, contracten, leveringen;

uitvoeren van administratieve afwikkeling in SAP;

leiding geven aan de medewerker(s) in het technisch magazijn;

contact houden met collega’s in de fabriek en op het hoofdkantoor over contracten, projecten en dergelijke.


Functie-eisen

  • Minimaal afgeronde opleiding op MBO niveau 4 Werktuigbouw of vergelijkbaar, NEVI strekt tot aanbeveling;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring op gebied van technische inkoop en technisch magazijnbeheer, waarbij ervaring in de voedingsmiddelenindustrie gewenst is;
  • Affiniteit met automatiseringsvraagstukken en ervaring met SAP Planned Maintenance;
  • Snel kunnen schakelen en reageren
  • Goede communicatieve eigenschappen, resultaatgerichtheid, zelfstandigheid, pro- actief en kunnen werken in teamverband;
  • Goede beheersing van zowel de Duitse taal


Aanbod

Een zelfstandige, afwisselende baan bij een sterk groeiende, prestatiegerichte, internationale onderneming. De eigen bedrijfs-CAO is aantrekkelijk en biedt een concurrerend arbeidsvoorwaardenpakket.

Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden naar de functie van Technisch Inkoper van PART Techniek, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.

PART Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.

Sollicitatie

We zien je sollicitatie op de vacature van ‘Coördinator Technisch Magazijn’ van Part Techniek graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel. Maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.