058 833 0001 info@parttechniek.nl

Data Analist / Rapportage Medewerker – Leeuwarden

Introductie

Ben jij goed in het opstellen van rapportages / data analyses, of wil je dat leren? En ben je de Engelse taal redelijk tot goed machtig? En wil je fulltime werken bij één van de meest innovatieve bedrijven van Friesland? Dan komt PART Techniek graag met je in contact!


Organisatie

De opdrachtgever van PART Techniek is snelgroeiend en steeds internationaler. Vandaar ook dat de Engelse taal redelijk tot goed machtig zijn belangrijk is. Voor onze opdrachtgever zoeken we mensen die met ze mee willen groeien.


Functie

Het werk is vooral op data gericht, platgezegd data/plaatjes vertalen naar antwoorden in een inspectierapport. Van data naar informatie naar antwoord. In de praktijk komen er veel repetitieve taken voor en is het veel ‘plaatjes’ kijken. Plaatjes kijken, patronen zien, deze ‘in te boxen’ en een vertaalslag te maken van plaatjes / data naar woorden in een inspectierapport. Je kan het wat vergelijken met wat radiologen / radiologisch laboranten doen, op basis van plaatjes een diagnose stellen. Van in dit geval niet een menselijk lichaam maar (ondergronds) leidingwerk. Het diagnosticeren van degeneratie (achteruitgang) van leidingwerk. Om van leidingwerk specifiek per plek/onderdeel aan te geven waar wel/niet degeneratie is opgetreden.


Het is uitdagend werk, maar ook repeterend. Iemand moet de plaatjes (soort echo’s) eerst vaak gezien hebben, voordat je überhaupt een idee hebt waar je nou eigenlijk naar kijkt. Om daarna overeenkomsten / afwijkingen (snel) te zien. Daarnaast moet iemand e.e.a. goed weg kunnen schrijven, het komt per slotte van rekening terecht in het inspectierapport (wat het eindproduct is) naar de klant.


Naast deze schrijfvaardigheid is het handig als iemand administratieve skills (met excel), oog voor detail en affiniteit met techniek (leidingwerk) heeft, en niet afschrikt van in 1e instantie repetitieve werkzaamheden. Het is niet zo dat je puur een trucje wordt geleerd, en dat dan tot in lengte van dagen moet worden toegepast. Doordat het bedrijf internationaliseert komen er ook nieuwe materialen / ontwikkelingen op ze af, waarbij andere oorzaak – gevolg / patronen zullen dan eerst. Daarnaast zijn er ook automatiseringskansen, maar dat vangt de groei aan behoefte aan data-analyse niet op. Het kan dan ook zomaar zijn dat de nieuwe persoon in de toekomst een nieuw specialisme / domein zal oppakken.


Functie-eisen

  • Je hebt kennis van administratieve werkzaamheden op minimaal MBO werk- en denkniveau;
  • Je bent een teamspeler;
  • Je bent communicatief sterk, houdt van aanpakken en kunt zelfstandig werken;
  • Je bent de Engelse taal redelijk tot goed machtig.


Aanbod

Je zult werken in een leuk team met enthousiaste collega’s, waarbij op termijn er ook een mooie afwisseling zal zijn tussen thuis en op kantoor (in Leeuwarden) werken. Je kunt rekenen op een salaris dat past bij je functie, ervaring en prestaties. Opdrachtgever is een voorloper op het gebied van modern werkgeverschap en stimuleert om kennis op te doen en het maximale uit jezelf te halen. Door te investeren je opleiding, begeleiding en ontwikkeling en teamuitjes. En door je alle ruimte te geven voor eigen initiatief.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.


GEEF JE carrière

EEN BOOST 

Waar je op kunt rekenen
bij part techniek

Met onze vertrouwde werkgevers zit je altijd goed, we controleren alles van A tot Z en verzorgen het gehele traject. Persoonlijk, goed voorbereid en top werkgevers. Daar kun je op rekenen.

Gecontroleerde werkgevers

Goed salaris, goede voorwaarden

Persoonlijk contact